• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE (kval) Zagorčić: Šta nam ovo rade?!

Novosađani u šoku nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope, jer je uz sudijsku pomoć austrijski Rapid prošao u četvrto kolo.

 LE (kval) Zagorčić: Šta nam ovo rade?!  Izvor: MONDO

Nevjericu i nemoć su igrači i članovi stručnog štaba, ali u uprave, novosadske Vojvodine osjećali u austrijskoj prestonici u četvrtak uveče. Imali su kontrolu igre i rezultata, činilo se da su nadomak plasmana u narednu rundu kvalifikacija, sve dok na scenu nije stupio poljski arbitar Robert Malek.

Lale tvrde da je u devedeset prvom minutu poljski sudija prestrogo dosudio penal poslije jednog duela u kaznenom prostoru Vojvodine. Rapid je iskoristio poklon i poveo 1:0. Nije pomoglo što su nakon primljenog gola, svi igrači Vojvodine krenuli u napad. U završnici je domaćin bio spretniji i u 98. minutu postavljen je konačan rezultat meča, 2:0.

Zlatomir Zagorčić, šef stručnog štaba Novosađana, teško je dolazio do riječi po završetku utakmice. Pokušao je da sumira ono što se dogodilo na stadionu "Gerhard Hanapi".

"Šta nam ovo rade?! Mi potičemo iz male zemlje, nezaštićeni smo ... ", zgrožen ponašanjem arbitara bio je trener Zagorčić koji ipak nije želio da javno komentariše "djelo" Poljaka:
"Ne, ne želim da se bavim tim poslom, da ocjenjujem učinak sudije. Mogu samo još da kažem da smo dali sve od sebe, da su se momci srčano borili. a ono što smo doživjeli u finišu svi su na stadionu vidjeli", rekao je Zagorčić za Sportski žurnal.

Novosađani će uložiti maksimum napora se provjere, prvenstveno odluke poljskog sudije, iako Radisav Rabrenović, generalni sekreter Vojvodine, sumnja da bi žalba kod UEFA imala ikakvog efekta:

"Učinićemo mi sve što možemo, ali to je uzalud. Pokušao sam da razgovaram sa kontrolorom suđenja, ali on je širio ruke i rekao "tako je sudija video". Iskustva govore da UEFA nikada ne produbljuje priču o suđenju i odlukama koje su donijete", rezigniran je bio Rabrenović.

(MONDO, foto: Beta/Dragan Gojić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC