• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U kom sastavu stižu Irci?

Bez Veslija Hulahana, Darena Gibsona, Robija Kina, Šaja Givena, Ričarda Dana...

 U kom sastavu stižu Irci? Izvor: MONDO

Naziru se postave timova na generalnoj probi Srbije i Irske pred početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Prvog dana vikenda postalo je i definitivno jasno koji igrači neće nositi zeleni dres u srijedu u 20.45 na travnjaku stadiona u Ljutice Bogdana.

Debitantskom meču selektora "orlova" Siniše Mihajlovića pred domaćom publikom neće prisustvovati trojica najiskusnijih igrača gostiju - Robi Kin, Šaj Given i Ričard Dan.

Takođe, u ekipi Đovanija Trapatonija neće biti ni Vesli Hulahan, vezistu Noriča koji je trebalo da zamjeni povrijeđenog Darena Gibsona. Otkazao je dolazak zbog povrede pete.

U zvaničnom saopštenju tamošnjeg Saveza navedeno je da je iskusni Hulahan (30) je razočaran što neće doći u Beograd, ali je odlučio da ne rizikuje pošto će uskoro početi nova sezona engleske Premijer lige.

On nije igrao za nacionalni tim Irske još od 2008. godine.

Podsjetimo da je popularni "Trap" još 20. jula objavio spisak igrača na koje će računati u Beogradu. Na njemu su:

Kiren Vestvud (Sanderlend), Dejvid Ford (Milvol), Daren Randolf (Madervel), Mark Vilson (Stouk), Džon O Šej (Sanderlend), Šon St. Ledžer (Lester), Daren O' Di, Stiven Vord (Vulverhemtpon), Stiven Keli (Fulam), Pol Mekšejn (Hul), Glen Velan (Stouk), Džejms Mekarti (Vigan), Pol Grin (Lids), Simus Kolmen (Everton), Ejden Mekgidi (Spartak Moskva), Endi Koh (Milvol), Džejms Meklin (Sanderlend), Kit Trisi (Barnli), Kevin Dojl (Vulverhemtpon), Šejn Long, Sajmon Koks (obojica Vijest Bromvič Albion) i Džon Valters (Stouk).

Irci će pokušati da se kvalifikuju za odlazak u Brazil kroz Grupu C. U njoj su i reprezentacije Njemačke, Švedske, Austrije, Farskih Ostrva i Kazahstana.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC