• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Babalj napada Bordo!

Visoki centarfor Crvene zvijezde biće licenciran za dvomeč sa francuskim predstavnikom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, saznaje MONDO.

 MONDO: Babalj napada Bordo! Izvor: MONDO

Eli Babalj (20 godina, 194cm) mogao bi da 23. avgusta debituje u Ljutice Bogdana pred Zvijezdinom publikom, saznaje MONDO.

Odlukom rukovodstva i stručnog štaba nije bio registrovan za dvomeče sa Naftanom i Omonijom, ali mu je Filip Kasalica "upisao ime" u protokolu protiv "žirondinaca" nepromišljeno dobijenim žutim kartonom u Nikoziji, zbog kojeg neće biti na terenu u narednom evropskom izazovu.

Robert Prosinečki izjavio je pred revanš sa Bjelorusima da je Babalj stigao u Srbiju veoma nespreman, da u "Australiji ništa nije radio" i da će biti potrebno vrijeme za njegovu adaptaciju na naporniji ritam.

Ipak, od tada je prošlo dosta vremena za pripremu napadača, koji će pojačati konkurenciju Luki Milunoviću i Natanijelu Asamoi.

MONDU je u Crvenoj zvijezdi rečeno da će klub uplatiti preostalu ratu njegovog transfera (105.000 evra) Melburn Hartsu i formalno ispuniti uslove da zaigra u crveno-bijelom dresu.

Podsjetimo da je generalni sekretar Đorđe Stefanović krajem jula otvoreno rekao da će klub tu svotu novca potrošiti na druge, tada prioritetnije troškove.

Nivo Elijeve spremnosti i njegovo fudbalsko znanje još su nepoznanice svima van kluba. Uplatom posljednje rate transfera biće otklonjena i posljednja prepreka njegovom prvom nastupu u zvaničnoj utakmici.

Da li će "vatreno krštenje" imati baš protiv Bordoa, odlučiće Robert Prosinečki.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC