• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Borac dokazao da zna

Uprkos porazu na Grbavici (1:0) trener Borca Slobodan Starčević zadovoljan je prikazanom igrom izrazivši optimimizam pred nastavak sezone.

 Starčević: Borac dokazao da zna Izvor: MONDO

Banjalučani su u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine izgubili od Željezničara (1:0) sjajnim golom Muamera Svrake, ali Slobodan Starčević smatra da su crveno-plavi pružili dobru partiju na Grbavici.

Stara boljka - neefikasnost opet je došla do izražaja.

''Nismo bili pravi, što se tiče golova. Pred nama je svijetao period, jer smo dokazali da znamo da igramo fudbal. Period pred nama ćemo iskoristiti da se spremimo za meč sa Slavijom, i nastavimo sa dobrim igrama'', izjavio je šef struke Borca.

Njegov kolega sa klupe Želje Amar Osim nije očekivao lijepu utakmicu obzirom da se sedam posljednjih derbija završavalo minimalnim rezultatima.

Ipak, zbog crvenog kartona Nermina Jamaka, koji je nesportski udario Aleksandra Radulovića u 60. minutu dok je ležao na zemlji, Željo je ostao sa desetoricom u polju.



Brojčane snage su izjednačene na terenu nakon što je u 76. minutu Boris Raspudić u skoku udario Eldina Adilovića i dobio drugi žuti karton od arbitra Tomislava Čuića.

''Sebi smo zakomplikovali život, ali i bez jedog igrača smo stvorili dosta prilika. Svaka utakmica sa Borcem je teška, a veći rezultat nismo ni očekivali. Očekujem da se poboljšamo za Zvijezdu, jer moramo poraditi na dosta toga, osim fizičke spreme'', podvukao je Osim.

(MONDO, foto: Klix)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC