• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: I ja bih startovao na Baneta

Igrač Sitija ne zamjera Ivanoviću na oštrom startu: "Izljubili smo se". Defanzivac Čelsija nije bio svjestan žestine starta.

 Kolarov: I ja bih startovao na Baneta Izvor: MONDO

Glavne "zvijezde" na okupljanju reprezentacije Srbije pred prijateljski meč sa Republikom Irskom (srijeda, 20,45, stadion Crvene zvezde) bili su Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov.

Prvotimci Čelsija i Mančester sitija imali su "bliski susret" u nedjelju u utakmici "Čeriti šilda", odnosno engleskog Superkupa, tokom kojeg je Ivanović dobio crveni karton zbog oštrog starta nad Kolarovim.

"Nisam imao utisak na terenu da je bilo tako žestoko kao što su mi poslije objasnili oni koji su gledali snimak. Lopta me povukla, nisam ni obratio pažnju da je u prodoru bio Sale. Pokušao sam samo da stignem do lopte koja mi je evidentno bježala. Srećom, Sale je dobro, nisam ga povrijedio", objasnio je defanzivac Čelsija.

"Plavci" su poveli, a poslije isključenja Ivanovića, "građani" su napravili preokret i osvojili trofej - 3:2.



"Čestitao sam mu, naravno, na osvajanju trofeja... Iako je vama to medijski zanimljivo, nije baš potez za pohvalu, profesionalac mora da vodi računa da mu se takve stvari ne događaju jer neopreznošću ostavio sam ekipu na terenu sa igračem manje i sigurno uticao na krajnji rezultat", dodao je Branislav Ivanović.

Kolarov tvrdi da nije zamjerio saigraču iz srpske reprezentacije.

"Vidjeli ste, izljubili smo se, kao i svaki put. Dobro sam, zdrav i zadovoljan zbog pobjede. Ne zamjeram mu apsolutno ništa jer profesionalci smo obojica, on se bori za svoj, a ja za svoj klub. Da sam bio u istoj situaciji, vjerovatno bih i ja tako postupio. Idemo dalje, okrećemo se prije svega utakmici u reprezentaciji. S obzirom da ćemo igrati protiv dvije ostrvske ekipe u septembru, prijateljski meč protv Republike Irske idealna je prilika da se upoznamo sa tim stilom igre", poručio je Aleksandar Kolarov.

Branislav Ivanović neće biti suspendovan zbog crvenog kartona, odlučila je FA (Engleska fudbalska federacija).

(MONDO, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC