• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLOVI": Da vidimo te Ostrvljane...

Kolarov smatra da su Irci odličan izbor za "generalku", jer Srbe očekuju dueli sa Ostrvljanima u septembru. Biševac: "Napredujemo".

 "ORLOVI": Da vidimo te Ostrvljane... Izvor: MONDO

"Orlovi" su se okupili u svom gnijezdu, u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Selektoru Siniši Mihajloviću odazvali su reprezentativci, koji će u srijedu na stadionu Crvene zvezde (20,45) imati generalnu provjeru pred početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014.

Protivnik "orlova" biće Republika Irska.

"S obzirom na to da ćemo igrati protiv dvije ostrvske ekipe u septembru, prijateljski meč protv Republike Irske idealna je prilika da se upoznamo sa tim stilom igre", jasan je bio igrač Mančester sitija, Aleksandar Kolarov.

Srbija će kvalifikacije u Grupi A početi 8. septembra gostovanjem u Škotskoj, a tri dana kasnije dočekaće Vels. U grupi će se takmičiti i Hrvatska, Belgija i Makedonija.

"Dobro će nam doći još jedna utakmica protiv jakog rivala, učesnika Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini", ocijenio je Milan Biševac.

Defanzivac koji će ovih dana iz Pari Sen Žermena preći u Lion podsjetio je na prve tri kontrole pod vođstvom Mihajlovića. Uoči EP najbolja srpska selekcija poražena je od Španije, Francuske i Švedske.

"Smatram da su nam te tri utakmice mnogo značile, ali slažem se sa onima koji misle da ima još dosta posla da se uradi kako bismo spremno dočekali kvalifikacije. Vidjelo se već u utakmici protiv Švedske, trećoj na turneji, da nam znače zajednički treninzi, vrijeme koje smo proveli i očekujem tek da napredujemo kao tim", dodao je Milan Biševac.

Ulaznice za utakmicu Srbija - Republika Irska prodaju se po cijenama od tri, šest i osam evra u dinarskoj protivvrijednosti.

"Orlovi" će u ponedjeljak odraditi trening na terenu Kuće fudbala, a u utorak na stadionu Crvene zvezde.

Na Mihajlovićevom spisku su:

GOLMANI: Vladimir Stojković (Partizan), Željko Brkić (Udineze, Italija), Damir Kahriman (Tavrija, Ukrajina)

ODBRANA: Nikola Maksimović (C. zvezda), Milan Biševac (Pari Sen Žermen, Francuska), Branislav Ivanović (Čelsi, Engleska), Neven Subotić (Borusija Dortmund, Nemačka), Matija Nastasić (Fiorentina, Italija).

VEZISTI: Dušan Basta (Udineze, Italija), Nemanja Tomić (Partizan), Aleksandar Ignjovski (Verder, Bremen, Nemačka), Miloš Ninković (Dinamo, Kijev), Ivan Radovanović (Atalanta, Italija), Srđan Mijailović (C. zvezda), Aleksandar Kolarov (Mančester siti, Engleska).

NAPADAČI: Dušan Tadić (Tvente, Holandija), Zoran Tošić (CSKA, Moskva), Zdravko Kuzmanović (Štutgart, Nemačka), Filip Đuričić (Herenven, Holandija), Lazar Marković (Partizan) i Dejan Lekić (Genčelbirli, Turska).

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC