• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ORLIĆI: Jagodina stepenik ka Alborgu

"Orlići" u Jagodini igraju prijateljski meč sa Moldavijom (utorak, 17.00), kako bi ostali u formi pred finiš kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

 ORLIĆI: Jagodina stepenik ka Alborgu Izvor: MONDO

Mlada reprezentacija Srbije dočekaće Moldaviju u najjačem sastavu, ako se izuzmu fudbaleri prekomandovani u "A" tim i povrijeđeni Vuk Mitošević.

"Vezista" Vojvodine javio se ljekarskom timu reprezentacije i odlučeno je da propusti ovu akciju, a svi ostali pozvani igrači su na raspolaganju selektoru Aleksandru Jankoviću.

"Utakmica protiv Moldavije jeste proba pred odlučujuće utakmice u kvalifikacijama, ali siguran sam da ćemo zaista misliti samo na prvog sljedećeg protivnika. Potom se okrećemo Danskoj i gostovanju na kojem možemo da riješimo sve dileme oko plasmana u baraž", rekao je Slobodan Medojević.

Srpski fudbaleri zauzimaju prvo mjesto na tabeli svoje grupe sa 14 bodova iz šest utakmica, a Danci bi mogli da se izjednače sa "orlićima" ako u srijedu budu slavili na Farskim Ostrvima.

Uslijediće međusobni obračun u Alborgu 7. septembra, a tri dana kasnije igraće Srbija - Makedonija i Danska - Sjeverna Irska. U baraž za odlazak na EP u Izraelu plasiraće se pobjednici 10 kvalifikacionih grupa i četiri najbolje drugoplasirane selekcije.

"Iz svake akcije izlazimo bogatiji za značajno iskustvo. Idemo uzlaznom linijom, koja bi trebalo da dostigne maksimum u baražu, a potom i na završnom turniru prvenstva Evrope", dodao je defanzivac Nemanja Gudelj.

Mladi reprezentativci su poslije okupljanja u Staroj Pazovi otputovali za Kragujevac, gdje će u večernjim časovima trenirati na stadionu Čika Dača. Odlazak u Jagodinu predviđen je uoči utakmice.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC