• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapelo debitovao remijem

Slavni italijanski stručnjak nije uspio da odvede Rusiju do pobjede nad Obalom Slonovače - 1:1 (0:0) na stadionu Lokomotive u Moskvi.

 Kapelo debitovao remijem Izvor: MONDO

Reprezentacija Rusije u prijateljskom meču je povela preko Alana Džagoeva u 55. minutu, ali je Maks Alen Gradel 13 minuta prije kraja izjednačio i postavio konačan rezultat.

To je Fabiju Kapelu (66) bio debi na klupi ruske selekcije, pošto je nakon kraha na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini naslijedio Dika Advokata.

Italijan je najavio da će paralelno raditi na stvaranju novog tima i realizaciji takmičarskog cilja, a to je odlazak na Mundijal u Brazilu 2014. Rusi su posljednji put bili učesnici SP još u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine.

Kapelo je u srijedu isprobao nekolicinu mladih fudbalera, dok se od starih snaga oslonio na Pavljučenka, Vasilija Berezutskog, Anjukova, Bistrova i, naravno, Džagoeva, koji bi trebalo da bude lider tima u predstojećem ciklusu.

Veteran Andrej Aršavin ušao je tek u drugom poluvremenu.

Na drugoj strani je Sabri Lamuši, takođe "svjež" na poziciji selektora, izveo gotovo najjači sastav, sa braćom Ture, Drogbom, Zokorom, Ebueom... Od standardnih igrača su izostali samo Žervinjo i Tiote.

Rusi su smješteni u F grupu kvalifikacija za SP, sa Portugalom, Izraelom, Sjevernom Irskom, Azerbejdžanom i Luksemburgom. U prvom kolu dočekaće Irce 7. septembra.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC