• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stara priča - zvižduci Stojkoviću

Dio publike na utakmici Srbija - Republika Irska (0:0) zviždao je prilikom svakog kontakta sa loptom Partizanovog golmana.

 Stara priča - zvižduci Stojkoviću  Izvor: MONDO

Klubaške strasti kod nas su, očigledno, jače od svega, pa i od zajedničkog interesa, koji bi trebalo da bude oličen u reprezentaciji Srbije!

Tako se Vladimir Stojković i dvije godine nakon prelaska u Partizan, suočava sa zvižducima navijača Crvene zvezde - čak i dok čuva mrežu nacionalnog tima.

Stojković je protiv Irske prvi put branio za Srbiju pred domaćim navijačima još od poraza od Estonije, oktobra 2010. Odmah potom uslijedio je incident u Đenovi, a onda i sklanjanje do tada standardnog golmana zbog "mira u kući".

Novi selektor Srbije Siniša Mihajlović brzo je ustanovio da od Stojkovića nema boljeg golmana, vratio ga je pod zastavu, ali dijelu publike to nikako nije po volji.

"Sjever" i dio "zapada" zviždao je golmanu Srbije od izlaska na zagrijavanje, pa do kraja utakmice, bukvalno prilikom svakog kontakta sa loptom.

Treba istaći da je u tome učestvovalo oko hiljadu ljudi na avetinjski praznoj "Marakani", dok je podršku Stojkoviću pružalo oko 200 gledalaca okupljenih na južnoj tribini.

Nekada se na utakmicama reprezentacije zviždalo Savi Miloševiću, zviždalo se himni "Hej Sloveni" i imenu bivše države, sada je došao red na Stojkovića.

Sportska nekultura dijela navijača mnogo puta je dokazana. Bar da je igra "orlova" kvalitetnija i efikasnija, pa da se publici malo skrene pažnja...

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC