• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Novi Pazar dva meča bez publike!

Disciplinska komisija FS Srbije kaznila Novi Pazar sa dva meča igranja pred praznim tribinama zbog ispada navijača.

 JSL: Novi Pazar dva meča bez publike!  Izvor: MONDO

Disciplinske komisija Fudbalskog saveza Srbije, kojom je predsjedavao Slobodan Pajović, kaznila je Novi Pazar sa dvije utakmice igranja pred praznim tribinama.

Pazarci će tako igrati bez prisustva publike protiv Crvene zvezde u nedjelju od 17 časova, u trećem kolu Jelen Superlige, kao i protiv Spartaka, u petom kolu, 15. septembra.

Kazna je donijeta zbog incidenata koje su napravili navijači Novog Pazara i nanošenja teških tjelesnih povreda (ubod nožem), prije utakmice prvog kola Jelen Superlige protiv Radničkog iz Niša.

Pajović je rekao da je odluka donesena poslije obavljenog veoma detaljnog istražnog postupka i bazirana je kako na težini učinjenog prekršaja, tako i na postojećem lošem disciplinskom dosijeu Novog Pazara.

"U prethodnih godinu dana FK Novi Pazar više puta je kažnjavan na isti način. Ova odluka predstavlja posljednje upozorenje da nećemo tolerisati fizičko nasilje na sportskim terenima. U slučaju eventualnog ponavljanja sličnog prekršaja mogu slijediti još rigoroznije kaznene mjere, ne samo za pomenuti klub, već i za sve ostale. Veoma iscrpno smo vodili istragu o ovom slučaju i poslije prikupljanja kompletne dokumentacije od strane MUP, službenih lica i predstavnika FK Novi Pazar, donijeli smo odluku baziranu na dostavljenim relevantnim činjenicama", izjavio je Pajović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC