• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Imenjaci podijelili bodove

Radnički iz Niša remizirao na "svom" terenu u Jagodini sa imenjakom iz Kragujevca - 1:1 (0:0). Strijelci Binić i Tintor.

 JSL: Imenjaci podijelili bodove Izvor: MONDO

Uzbuđenja u prvom meču 3. kola Jelen Superlige trajala su tek četiri minuta: od 58. do 62. I možda par trenutakaposlije toga.

Najistureniji napadač Nišlija Vladan Binić iskoristio je na isteku sata igre veliku grešku veziste Aleksandra Kosorića, trčao sa loptom 40 metara i lako prebacio istrčalog Ognjena Čančarevića.

Kragujevčanima je bod ponovo donio štoper Miloš Tintor. Kao i protiv Novog Pazara, spretno je skočio tri minuta kasnije i centaršut Pejčića pretvorio u gol.

Iako je Radnički 1923 na momente pokazao da je bolja i iskusnija ekipa, očigledan problem sa završnicom i koncentracijom omogućio je Nišlijama da se raduju četvrtom bodu ove sezone".

"Za ekipu koja poslije devet godina igra Superligu osvajanje četiri poena u tri kola nije loš učinak ", rekao je poslijeutakmice trener "Reala sa Nišave" Aleksandar Ilić.

Kao i protiv Novog Pazara, gosti su se uzdali u visinu i skok Miloša Tintora, pošto su svi pokušaji Svojića, Simovića i Spalevića završavali ili u Perićevim rukama ili pored gola.

Bivši Nišlija Ivan Pejčić (na slici) predvodio je napade Kragujevčana, ali nije uspio da postakne i ostale saigrače da zaigraju kao prošle sezone.

Iako su momci sa juga vodili, pa primili gol, neće mnogo žaliti za "izgubljena" dva. Gostujući tim, nošen podrškom velikog broja "đavola", uspio je da nekoliko puta poveže nekoliko pasova i dođe nadomak šanse. Ipak, napad Kragujevca ponovo je zakazao.

Da nije bilo (visine) Miloša Tintora i njegovog drugog gola ove sezone, svi bodovi bi, sasvim izvjesno, otišli u Niš.

Domaći su tek s vremena na vrijeme prijetili. Najčešće i najopasnije (izuzev gola) na početku prvog i drugog dijelameča. U prvim trenucima utakmice pred golom Radničkog 1923 nije se snašao Strahinja Petrović, a Bratislav Pejčić na startu drugog dijela nije glavom iskoristio njegov centaršut.

Trener gostiju Slovenko Kuzeljević bio je zadovoljan igrom svog tima u većem dijelu utakmice.

"Igra je bila na dovoljnom nivou, ali smo ponovo pokazali pad koncentracije u odlučujućim momentima. Onakve greške su nedopustive!", rekao je on.

Kragujevčani u sljedećem kolu gostuju Hajduku, dok Nišlije putuju u Beograd, na megdan Crvenoj zvezdi.

RADNIČKI (N): Perić - Đorđević, Ranđelović, M. Petrović, Pešić - Kolarević, S. Petrović, Jovanović, Pejčić - Binić, Stefanović, igrali su još: Stefanović, Jovanović i Vukomanović.

RADNIČKI (K)
:Radnički (K): Čančarević - Pavlović, Radosavljević, Tintor, Kosorić - Mutavdžić, Petrović, Svojić, Simović - Pejčić, Spalević, igrali su još: Sikimić, Nedović i Obrovac

Parovi i rezultati 3. kola:

petak

Radnički Niš - Radnički Kragujevac 1:1 (0:0)
/Binić 58' - Tintor 61'/

subota

OFK Beograd - Hajduk (17.00)
Sloboda Sevojno - Donji Srem
Javor - Spartak Zlatibor voda
Rad - Smederevo
Vojvodina - BSK (19.30)

nedjelja

Novi Pazar - Crvena zvezda (17.00)
Partizan - Jagodina (19.00)

TABELA: Donji Srem 6, Jagodina 6, Novi Pazar 4, Rad 4, Vojvodina 4, Partizan 3, Javor (-1) 3, Sloboda Point 3, Radnički Niš 3, BSK Borča 3, Crvena zvezda (-1) 1, Radnički 1923 1, Smederevo 1, OFK Beograd 0, Hajduk 0, Spartak Zlatibor voda 0.

(MONDO, foto: FK Radnički Niš)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC