• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fantasy Premijer liga: Bane se isplatio

U iščekivanju drugog kola Premijer lige i Mondo Fantasy igre sumiramo rezultate prve runde u kojoj je učestvovalo 4.700 ekipa.

 Fantasy Premijer liga: Bane se isplatio Izvor: MONDO

Virtuelni menadžeri Premijer lige su na startu takmičenja najviše povjerenja imali u srpskog defanzivca iz redova Čelsija, te je Branislava Ivanovića u svoj tim uvrstilo čak 53, 5 odsto učesnika.

Potom slijede: David de Gea (28,1 odsto), Nemanja Vidić (27,9), Jaja Ture (25,8) i Fernando Tores, koga je odabralo 25,5 odsto takmičara.

Od prošlog petka do sada najčešće su u tim uvršteni, a potom eliminisani iz istog: Serhio Agero, Daniel Ager, Ramires, Aleks Song i Rio Ferdinand.

Najviše poena u minulom kolu je onima koji su ga stavili u ekipu donio Miču (ukupno 16), dok su Nejtan Djer i Mladen Petrić "zaradili" po 13. Ipak, najviše Mondo Fantasy igrača se obradovalo učinku Baneta Ivanovića (dva gola), koji im je donio 12 poena.

Još nije kasno da se priključite Mondo Fantasy Premijer ligi. Ukoliko već imate nalog možete ga ponovo iskoristiti, a onima koji do sada nisu učestvovali u ovakvim igrama savjetujemo da najprije pročitaju pravila. Sva eventualna pitanja možete nam uputiti i na Facebook stranici Mondo Selektor.

Tim za predstojeće kolo možete da sastavite do subote u 13 časova, pola sata prije početka prve utakmice 2. runde Premijer lige.

Poslije prvog kola lidersku poziciju zauzima tim Chelsea, čiji su fudbaleri prikupili ukupno 95 poena. Ali prvenstvo je dugo, imate sasvim dovoljno vremena da nadoknadite razliku i možda baš vi osvojite ljetovanje za dvije osobe.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC