• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac prije Srbije mora na sud

Porodica pokojnog menadžera Dina Pokrovca tuži Igora Štimca zbog duga od 10.000 evra. Štimac izbjegao ročište, navodno bio na putu.

 Štimac prije Srbije mora na sud Izvor: MONDO

Igor Štimac, selektor raprezentacije Hrtvatske koja je protivnik Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, ima problem sa zakonom, tačnije mogao bi da ima veliki problem.

Nasljednik Slavena Bilića na klupi "vatrenih" u petak se nije pojavio na ročištu povodom spora sa porodicom Dina Pokrovca, ubijenog menadžera Nike Kranjčara, prenosi "Index.hr".

Porodica tuži Štimca zbog 10.000 evra, koje je selektor "kockastih" pozajmio od Pokrovca 2004. godine i nije mu vratio. Menadžer je ubijen 2005. godine u Zagrebu, poslije čega su supruga i ćerka Dina Pokrovca odlučile da pravdu u "slučaju Štimac" istjeraju na sudu, jer bivši reprezentativac Hrvatske nije želio da vrati novac.

Štimac je izostanak sa suđenja opravdao službenim putovanjem. Novo ročište zakazano je za decembar. Srbija i Hrvatska prvu utakmicu u kvalifikacijama igraju 22. marta sljedeće godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC