• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Donji Srem i dalje prvi, Vojvodina jedva

Donji Srem vodio u Užicu, Sloboda preokrenula za tri minuta, a Pećinčani do boda sa penala u foto-finišu. Javor zabilježio drugi trijumf.

 JSL: Donji Srem i dalje prvi, Vojvodina jedva Izvor: MONDO

Izgleda da će nam ova sezona u Jelen Superligi donijeti mnogo više neizvjesnosti i neobičnih rezultata. Po nenormalnom vremenu, na temperaturama oko 40 stepeni Celzijusovih, zaista je bilo teško gledati, a kamoli igrati.

Ali, pojedini timovi izdigli su se iznad objektivnih prepreka.

Poslije nekompletnog 3. kola, lidersku poziciju i dalje drži Donji Srem!

Donji Srem je poslije senzacionalne pobjede nad Partizanom preuzeo lidersku poziciju na tabeli, a nije je ispustio ni poslije teškog gostovanja u Užicu.

Užicu. Poveli su Pećinčani golom Ognjana Damjanovića, ali su "pali" u finišu prvog poluvremena. Predrag Ranđelović je donio izjednačenje Slobodi u 37. minutu, ali je to zapravo bio poklon-gol golmana Starčevića kome se lopta izmigoljila iz ruku. Samo tri minuta kasnije, odlična akcija Slobode koju je u gol pretvorio Beljić.

Međutim, u posljednjim trenucima meča, u sudijskoj nadoknadi, penal za Donji Srem. Damjanović je bio u prodoru, Marić je nesmotreno i neoprezno startovao na njega, ali nije bilo dileme za sudiju - penal. Precizan je bio Petković i Pećinčani su osvojili novi bod.

Ivanjički Javor ima dve pobjede iz isto toliko mečeva (duel sa Crvenom zvezdom bio je odložen), uz gol-razliku 7:0! Javor je nastavio tamo gdje je stao u drugom dijelu prošle sezone. Vrlo brzo, za samo desetak minuta, Ivanjičani su slomili subotički Spartak.

Učinak Spartaka u prva tri kola iznenađujuće loš - tri meča, tri poraza, bez postignutog gola!

Vojvodina je tek u finišu uspjela da slomi otpor BSK-a na svom "Karađorđu"! Dosadašnji učinak Vojvodine protiv ekipe iz Borče bio je svih šest pobjeda, uz gol-razliku 16:1!

U subotnjem duelu pod reflektorima, BSK je odolijevao napadima Vojvodine i sve do pet minuta prije kraja uspjevao je da sačuva mrežu. Međutim, Almami Moreira je sjajnim golom, "makazicama", uslišio želju navijača, koji su u posljednjem dijelu meča uzvikivali: "Hoćemo pobjedu".

Vojvodina je dala gol prije toga. U 54. minutu Nemanja Bilbija je zatresao mrežu BSK-a, ali ga je sudija Dejan Dimitrijević poništio zbog prethodnog faula.

Gosti iz Borče su došli po bod. Uputili su tek jedan udarac ka glu Nemanje Supića i sa takvom filozofijom igre teško da će uspjeti da sačuvaju superligaški sastav. Naravno, treba uzeti u obzir i finansijsko i kadrovsko stanje BSK-a.

Golova nije bilo na Karaburmi, u meču OFK Beograd - Hajduk i na Banjici, gdje su se sastali Rad i Smederevo.

OFK Beograd je osvojio prvi bod u novoj sezoni, ali još nije dao gol. I Hajduk je upisao prvi bod na svoj konto.

Poslije odlične predstave u Ljutice Bogdana protiv Crvene zvezde, Rad nije uspio da ponovi takvu igru. Jeste imao inicijativu, napadao je, ali bez pravih rješenja u napadu. Smederevo je izdržalo nalete domaćina i kući nosi bod, drugi u ovoj sezoni. Ali, ni Smederevci još nisu dali gol.

REZULTATI 3. KOLA:

Sloboda - Donji Srem 2:2 (2:1)
/Ranđelović 37', Beljić 40' - Damjanović 7', Petković 90+3'p/

OFK Beograd - Hajduk 0:0

Rad - Smederevo 0:0

Javor - Spartak 2:0 (2:0)
/Da Silva 4', Jakimovski 8'p/

Vojvodina - BSK 1:0 /Moreira 85'/

petak:

Radnički Niš - Radnički Kragujevac 1:1

nedjelja:

Novi Pazar - Crvena zvezda
Partizan - Jagodina

TABELA: Donji Srem 7, Vojvodina 7, Javor /-1/ 6, Jagodina /-1/ 6, Rad 5, Radnički Niš 4...

(MONDO- foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC