• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal: Vošini klinci napadnuti u Beogradu

Na sajtu Vojvodine objavljeno da su njihovi omladinci napadnuti poslije gostovanja Crvenoj zvezdi u Beogradu. Stefan Nikolić dobio nekoliko udaraca.

 Skandal: Vošini klinci napadnuti u Beogradu Izvor: MONDO

Dokle ide srpski fudbal!?

Već smo navikli na raznorazne incidente u profesionalnim ligama (Superliga, Prva liga), a novo žarište je Omladinska liga!

Prema tvrdnjama Fudbalskog kluba Vojvodina, omladinci tog kluba, inače aktuelni šampioni zemlje, napadnuti su u Beogradu, poslije pobjede nad Crvenom zvezdom 2:1.

"Nakon što je utakmica privedena kraju, razjarena domaća publika koja nije mogla sportski da podnese, više nego zaslužen poraz svoje ekipe, nasrnula je na igrače Vojvodine. Civili koji su upali na teren posebno su kidisali na svog sugrađanina (rođenog Beograđanina, a u dresu Vojvodine) Stefana Nikolića koji je po svjedočenju trenera Milana Kosanovića zadobio nekoliko udaraca", piše na sajtu novosadskog kluba.

U informaciji se dodaje da je "skandalozno i varvarsko ponašanje smirila tek policijska intervencija", kao i da je klub o ovom incidentu obavijestio nadležne u Fudbalskom savezu Srbije.

Vojvodina je pobijedila 2:1, a u izvještaju sa utakmice piše da je Zvezda, poslije vođstva gostiju 1:0, izjednačila na nefer način.

Dok je na zemlji ležao povrijeđeni štoper Vojvodine Glumčević (na kraju je završio u gipsu sa vjerovatno težom povredom ligamenta), domaći igrači nisu željeli da, kako fer-plej nalaže, izbace loptu van terena kako bi se ukazala pomoć povrijeđenom igraču, nego su krenuli u napad i postigli izjednačujući gol, piše u izvještaju sa utakmice na sajtu Vojvodine.

Pobjedu Novosađanima donio je Mijat Gaćinović.

Treba sačekati i viđenje druge strane, ali, u svakom slučaju, ovakve stvari samo dodatno ruže sliku o srpskom fudbalu.

(MONDO - foto: FK Vojvodina)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC