• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novac od prodaje Modrića ide u...

... Ren! Bar dio, s obzirom na to da je Totenhem već poslao ponudu od 16 miliona evra za Jana M'Vilu. "Malo je", poručuju sa Rut de Lorijena.

 Novac od prodaje Modrića ide u...      Izvor: MONDO

Priča o odlasku Luke Modrića iz Londona u Madrid je ispričana. Na sreću reprezentativca Hrvatske, fanova Reala i navijača kojima je odavno dozlogrdila saga o selidbi Zadranina iz Totenhema u "kraljevski klub".

Promućurno rukovodstvo premijerligaša sa Vajt Hart Lejna izvuklo je od Florentina Pereza 35 miliona evra i sada nam preostaje da vidimo kako će ga potrošiti.

Nekoliko sati pošto je Luka istrčao na teren "Santjago Bernabeua" čelnici "pijevaca" poslali su u Ren ponudu za dugo traženog Jana M'Vilu.

Početkom ljeta bio je nadomak Arsenala, potom je odbio Šahtjor i Zenit, očekujući ponudu premijerligaša. Ona je stigla.

Totenhem je predočio rukovodstvu Rena da je za kvalitetnog vezistu spreman da izdvoji 16 miliona evra, kao i isplatu bonusa, zavisno od njegovih nastupa, golova, trofeja... Ipak, Francuzi nisu bili zadovoljni, već zahtijevaju da za njega odjednom dobiju 20 miliona.

"Pijevci" će morati da što prije reaguju, pošto im je prvi zadnji vezni Skot Parker na bolovanju zbog povrede Ahilove tetive, a Tomu Hadlstonu smiješi se odlazak na pozajmicu u Stouk.

Francuski novinari pišu, a Bi-Bi-Si prenosi, da Totenhem nije jedini zainteresovan klub za momka rođenog 29. juna 1990. godine u Amjenu (glavni grad regiona Pikardija, na sjeveru zemlje).

Navodno, Everton i Njukasl sa budnom pažnjom očekuju ishod pregovora i potajno gaje nadu da će reprezentativac "trikolora" možda zaigrati i za njih.

Totenhem je loše počeo sezonu, porazom od Njukasla (1:2) i remijem sa Vest Bromvičom na svom terenu (1:1). Kako igra ekipa Andre Viljaš Boaša svjedoči i objava na zvaničnom klupskom Twitter nalogu poslije utakmice sa VBA:



(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC