• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda o tuči: Žao nam je, utvrditi istinu

Crvena zvezda navodi da su u incidentu poslije meča omladinaca beogradskih i novosadskih crveno-bijelih učestvovali roditelji igrača oba tima.

 Zvezda o tuči: Žao nam je, utvrditi istinu Izvor: MONDO

Fudbalski klub Crvena zvezda izrazio je najiskrenije žaljenje zbog incidenata poslije prvenstvenog duela omladinskih ekipa Zvezde i Vojvodine prošle subote, uz nadu da se slične stvari više neće ponavljati.

U saopštenju povodom tog incidenta, Zvezda je istakla da je preduzela sve neophodne mjere i radnje u organizaciji meča, određene propisima.

Dok Vojvodina tvrdi da je lično obezbjeđenje oca jednog fudbalera Zvezda (Petošević) izazvalo incident, odnosno da su pretukli pojedine igrače Vojvodine i njihove roditelje koji su ustali u zaštitu djece, Zvezda ističe da je sukob počeo "međusobnim vrijeđanjem jednog fudbalera Vojvodine i gledaoca sa tribina".

"Tokom svih 90 minuta meča, između igrača Vojvodine Stefana Nikolića i gledaoca trajao je verbalni sukob koji je eskalirao po završetku utakmice. Ubrzo su se u epicentru događaja našli roditelji igrača i jednog i drugog tima, prilikom čega je došlo do guranja i meteža", piše u saopštenju Zvezde.

Klub dodaje da je policija brzo stigla na lice mjesta i da je utvrdila činjenično stanje i konstatuje da će nadležni organi iz Ministarstva unutrašnjih poslova svakako dati najbolji sud o svemu što se dogodilo na utakmici Omladinske lige.

"Crvena zvezda će na sve moguće načine sarađivati sa nadležnim organima u rasvjetljavanju ovog slučaja i dolasku do prave istine", navodi se u saopštenju.

Šta je o incidentu saopštila Vojvodina pročitajte OVDJE

(MONDO - foto: Pomoćni teren Zvezde/MN Press)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mladen.BN.

Takve fudbalere treba izbaciti iz kluba,koji se svadjaju sa gledaocima.Pa neka ide na ulicu da bude klosar.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC