• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestorović zbog Đokića napustio Radnik

Trener bijeljinskog Radnika Darko Nestorović podnio neopozivu ostavku za koju je, kako navodi, "najzaslužniji" sporstki direktor Boro Đokić.

 Nestorović zbog Đokića napustio Radnik Izvor: MONDO

Novi premijerligaš BiH Radnik iz Bijeljine više nema trenera. Darko Nestorović podnio je ostavku a razloge napuštanja kluba objasnio je u saopštenju koje vam prenosimo u cjelosti.

"Da se ne bi polemisalo što se tiče mog imena hoću da kažem da sam podneo neopozivu ostavku još u subotu veče posle meča sa Travnikom i to predsedniku kluba Predragu Joviću i ne vidim razloga da se raspravlja o tome kako to u javnosti želi da prikaže jedan čovek. Informacije za javnost prethodnih dana je davao čovek koji nije bio upućen jer nisam upošte smatrao da on treba da bude obavešten o tome, ostavku sam podneo isključivo zbog njega, Bore Đokića, a ne rezultata kako on hoće da prikaže. Kap vode je prelila njegova izjava odmah na atletskoj stazi da smo loše odigrali utakmicu, a da su sudije bile odlične što je kontradiktorno izjavama koje sam posle toga čitao u novinama. Kada je oslušnuo javnost koja je videla lakrdiju od suđenja i totalni preokret od suđenja u nastavku meča, sada i on u novinama izjavljuje da je suđenje loše bilo. Pitam se kako je moguće da u dva dana ima dva različita mišljenja i u dilemi sam koje je pravo?

Smatram da je rezultat sasvim korektan s obzirom kako je on odradio svoj deo posla jer u vreme kada je trebalo da bude i Bijeljini on je s porodicom boravio na moru, a ja sam radio sa osam igrača na terenu. Da li je to bilo slučajno ili ne pitam se? Kada je trebalo da dovodi igrače i zadrži postojeći igrački kadar on nije bio tu da radi svoj posao. Sa osam igrača sam odradio pola priprema, a navijači me pitali da li ja to radim po grupama? Teško je bilo, ali sam se nadao da će biti bolje. Odradio sam pripreme a da nisam kompletirao igrački kadar. Sada vidim da ni to nije bilo slučajno. Lično mogu da budem ponosan na ono što sam uradio u Radniku. Pet godina Radnik je pokušavao i borio se da uđe u Premijer ligu BiH, ali mu to nije uspevalo. Uspeo sam u tome i osvojio prvo mesto i nije ni to slučajno. Smatram da je rezultat u prva četiri kola korektan jer od mene niko nije tražio ni prvo mesto ni sredinu tabele već samo da ostanemo u ligi. A mi smo tu sa pet klubova i jednim velikim Borcem koji je isto tako sada u borbi za opstanak i smatram da bi to odradili bez problema i da bi ostali u premijerligaškom društvu.

Za neupućene moram da kažem da smo prvo kolo igrali bez šest standardnih prvotimaca jer nisu bili licencirani., Vidim da ni to nije bilo slučajno. Mislim da je igra u prethodna četiri kola bila dobra da smo u kratkom vremenskom perioodu složili ekipu, da smo se dobro organizovali i da dobro funkcionišemo polju, bila je problem realizacija ali u poslednjoj utakmici i to smo rešili. Iz tekme bi bilo sve bolje i bolje, novih 15 igrača trebalo je ukolopiti, a već sam to prošle godine bez problema uklopio. Ovo što on hoće da me omalovaži i kao čoveka i kao stručnjaka fudbalskog, a krije se iza drugih koji to prezentuju neće proći jer ljudi me znaju bez lažne skromnosti da sam dobar čovek i dobar stručnjak, na ikraju krajeva rezultati sve govore. Verujem u boga i smatram sve što se dešava nije slučajno. Od mog dolaska u Radnik pa do podnošenja ostavke radio sam dajući sto odsto sebe tako da se nekih Božijih odluka nimalo ne plašim jer njih treba da se plaši oni koji su igrali na "kvarno". A vreme je pred nama i ono uvek sve pokaže.

O ovome bih mogao pričati mnogo, ali takvom čoveku ne želim da pravim publicitet niti da ga reklamiram. Jer ja sa ovom svojom izjavom završavam što se njega tiče hteo sam samo javnost da upoznam sa nekim stvarima.

Sa igračima sam imao odličnu saradnj, kako sa onima iz prošle, tako i ove godine i želim im sve najbolje i u sportskom i u privatnom životu. Sa navijačima sam takođe imao odličnu saradnju i hvala im na punoj podršci koju su mi davali. Lepo je čuti posle meča sa Travnikom skandiranje mog imena. Takođe im želim sve najbolje u životu i da nastave da bodre svoj klub kao i do sada. Posebna zahvalnost navijačkoj grupi Incident.

Želim da se zhavalim gradonačelniku Mići Mićiću koji mi je ukazao poverenje a koje nisam izneverio. Miloradi Sofreniću čoveku koji je uvek uz klub, Predragu Joviću predsedniku kluba, generalnom sekretaru Slobodanu Đorđiću i članu uprave Milenku Zapauru jer su bili uz mene i radili sa mnom. Takođe, želim da se zahavalim mojim saradnicima pomoćniku Jovi Borkoviću, trenerima golmana, u prvom mandatu Siniši Janjiću, a zatim i Milutinu Simeunoviću, fizioterapeutu Srećku Bencunu, ekonomu Mirlsavu Pajiću i takođe im želim puno uspjeha i u privatnom i u sportskom životu.
Radniku, takođe, želim sve najbolje jer je to klub koji zaslužuje da igra u Premijer ligi i da je Bijeljina grad koji treba da ima premijerligaša. Uvek ću biti uz Radnik svim srcem i kad god bude trebalo tu sam da pomognem.

Prema pisanju medija Nestorovića bi na klupi Radnika treba zamijeniti Darko Vojvodić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC