• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Bez treme u Bordo

Fudbaleri Crvene zvezde motivisani stigli na aerodrom Nikola Tesla. Milunović: "Igraću šta trener kaže". Babalj: "Spreman sam da igram".

 ZVEZDA: Bez treme u Bordo Izvor: MONDO

Pred crveno-bijelima je najtežih 90 minuta ove sezone. Gostovanja Naftanu i Amoniji ne mogu se mjeriti sa izazovom koji donosi odlazak na "Šaban Delma" stadion na kojem igraju fudbaleri Bordoa.

Svi u taboru Crvene zvezde svjesni su ozbiljnosti zadatka i kvaliteta rivala koji je prije šest dana na Marakani izborio 0:0.

Od tada su i srpski i francuski predstavnik odigrali po prvenstveni meč. Zvezda je pobijedila Novi Pazar a Bordo je remizirao sa skupocjenim Pari Sen Žermenom.

Gostovanje na jugozapadu Francuske okupiralo je pažnju igrača Zvezde danima unazad. To je potvrdio i univerzalni napadač crveno-bijelih, Luka Milunović.

"Razmišljali smo prethodnih dana o njima, podrobno ćemo analizirati utakmice ali ćemo prvenstveno misliti o onome što je do nas – kako da u što boljem izdanju izađemo na teren" počeo je Milunović.

Milunović je u beogradskom okršaju igrao najisturenijeg napadača, u odsustvu Filipa Kasalice. Ipak, reprezentativac Crne Gore, moći će da pomogne saigračima u revanšu, a Milunović kaže da neće birati ulogu u timu.

Mladi reprezentativac Srbije otkrio je novinarima da su svi igrači spremni i da konkurišu za utakmicu.

"Šef struke je tu da odredi ko će igrati i šta, naš zadatak je da ispoštujemo dogovor i uradimo ono što se od nas očekuje" jasan je Milunović.

Na aerodrom je sa ekipom, prvi put pred takmičarsku utakmicu, stigao i Eli Babalj. Visoki Australijanac srpskog porijekla, pred prvi duel sa " žirondincima", dobio je dokumentaciju matičnog saveza, neophodnu za registraciju.

Pri ulasku u avion kratko je rekao novinarima da nema tremu.

"Osjećam se OK. Spreman sam da igram a trener će odlučiti da li ću biti u ekipi" kratko je poručio neraspoložen sa saradnju sa predstavnicima medija.

Fudbaleri Crvene zvezde, odradiće u srijedu popodne trening na stadionu Bordoa na kome će trener Aleksandar Janković najvjerovatnije razriješiti sve dileme u vezi sa početnim sastavom.

Revanš meč baraža za popunu Lige Evrope Crvene zvezde i Bordoa zakazan je za četrvtak, od 20,30 časova.

(M. Šolak – MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC