• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK BEOGRAD: Zapad zatvoren za derbi

Klub sa Karaburme saopštio da za meč protiv Partizana u 4. kolu JSL, u nedjelju, neće biti otvorena zapadna tribina iz bezbjednosnih razloga.

 OFK BEOGRAD: Zapad zatvoren za derbi  Izvor: MONDO

Za navijače Partizana biće otvorena sjeverna tribina stadiona na Karaburmi, a južna tribina za navijače OFK Beograda, takozvanu "Plavu uniju".

Biće i otvorena istočna tribina (tamo gdje su i službene prostorije kluba), a na njoj će biti zabranjeno zabranjeno unošenje navijačkih rekvizita, koji mogu da ugroze bezbjednost učesnika sportske priredbe, saopštio je OFK Beograd.

Ulaznice će se prodavati po cijenama od 300 dinara (oko tri evra) za sjevernu tribinu i 400 dinara (oko četiri evra) za istočnu tribinu. Nije navedeno koliko koštaju ulaznice za južnu tribinu, iz čega se može zaključiti da je na njoj ulaz besplatan.

Blagajne će biti otvorene u subotu na stadionima OFK Beograda i Partizana u vremenskom terminu od 12 do 17 časova, kao i na dan utakmice na stadionu OFK Beograda od 12 do 17 časova.

Uprava OFK Beograda pozvala je sve ljubitelje fudbala da dođu na Omladinski stadion i da sportski i fer navijaju za svoje klubove.

Gledano iz pravca Bogoslovije, zapadna tribina Omladinskog stadiona je sa desne strane. U dosadašnjim mečevima OFK Beograda i Partizana ta tribina je uvijek bila otvorena.

(MONDO - foto: OFK Beograd)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC