• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić ponovo na čelu OFK Beograda

Skupština tima sa Karaburme ukazala povjerenje nekadašnjem funkcioneru, imenujući ga za predsjednika Upravnog odbora kluba.

 Terzić ponovo na čelu OFK Beograda  Izvor: MONDO

Skupština OFK Beograda izglasala je Zvezdana Terzića za predsjednika Upravnog odbora i tako ponovo ukazala povjerenje nekadašnjem direktoru plavo bijelih i prvom čovjeku FSS.

Shodno promjeni Statuta, uslovljenoj novim Zakonom o sportu, razdvojene su predsjedničke funkcije, pa će Terzić voditi UO a Momčilo Minić je predsjednik Skupštine "romantičara".

"Sada smo u situaciji da OFK Beograd pripada nama "ofkovcima". Pored mene tu su Zoran Lončar, Branko Vukašinović, svi treneri u školi.. Naše ambicije moraju da budu da stalno igramo evropska takmičenja", rekao je Terzić a prenosi Sportski žurnal.

Novi predsjednik UO OFK Beograda je još istakao:

"Preuzimam funkciju u doba ekonomske krize, račun nam prazan i u blokadi, zaposleni od februara nisu dobili plate, igrači neredovno dobijaju prinadležnosti a stalno nam prijete isključenjem struje i vode. Za normalno funkcionisanje kluba potrebno nam je 150 000 evra mjesečno a na godišnjem nivou između milion i 800 000 i dva miliona. Ipak, siguran sam da ćemo, kao nekad, uspjeti da stvorimo taj novac", istakao je Zoran Terzić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC