• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Spartaka želi na čelo Zajednice

Dragan Simović spreman je da se kandiduje za predsjednika Zajednice Jelen Superlige.

 Predsjednik Spartaka želi na čelo Zajednice  Izvor: MONDO

Predsjednik Spartaka Zlatibor vode Dragan Simović izjavio da razmišlja o kandidaturi za mjesto čelnog čovjeka Zajednice superligaša, jer bi tako mogao dosta da doprinese srpskom fudbalu .

"Ima takvih razmišljanja. Nekoliko klubova sa kojima imamo korektan odnos dali su saglasnost da podrže moju eventualnu kandidaturu. Razmišljao sam i smatram da bi na tom mjestu mogao da doprinesem stanju u Zajednici i u srpskom fudbalu uopšte. Vrijeme će pokazati da li će biti kandidature ili ne. Za sada sam potpuno posvećen klubu i privredi i u narednom periodu će se sve znati. Prije svega treba da se održi i Skupština Zajednice, da se promijeni Statut, pa tek onda da se biraju organi", izjavio je Simović.

A posvećenost klubu daje rezultate, nakon što je angažovan pravi stručnjak.

"Primjetan je napredak u igri našeg kluba. Nakon usvojene ostavke Zorana Milinkovića i našeg lošeg i nesretnog izbora Zorana Marića za trenera, koji je pod neobjašnjivim i do danas nejasnim uslovima podnio ostavku nakon samo tri dana boravka u klubu, ekipu je preuzeo novi trener Petar Kurćubić. On je značajno popravio atmosferu u timu, podigao moral i samopouzdanje igrača i pristupio igri na jedan sasvim drugi način".

Subotičani u posljednjih nekoliko kola igraju bolje i nazire se kraj krize i slabih rezultata sa početka sezone.

"Svjedoci smo da Spartak sada igra napadački, da daje golove, da prijeti u napadu i to je ono što je nedostajalo, jer za pobjedu morate da postignete pogodak više. Mislim da je kriza prošla i da treba očekivati sve bolju igru Spartaka, a samim tim i bolje rezultate. Svi u klubu se slažemo da ekipa još uvijek nije dala svoj maksimum. Totalno je nelogično da ekipa koja je u prošlom prvenstvu bila sedma i koja se u međuvremenu pojačala sa pet igrača (Borkom Veselinovićem, Goranom Adamovićem, Slobodanom Novakovićem, Nikolom Poparom i Milenović Novicom) koji nisu anonimusi, postiže loše rezultate", izjavio je predsjednik Spartaka.

Veliki izazov Subotičani će imati u narednom kolu, kada im gostuje Crvena zvezda.

"Naša forma je u usponu i nadamo se najboljem. Utakmica sa Zvezdom uvijek da posebno nadahnuće našim igračima. Mislim da Zvezdi neće biti lako u nedelju u Subotici. Smatram da bi uz dobru atmosferu i korektno suđenje mogli da napravimo povoljan rezultat", rekao je Simović.

(MONDO, foto: FK Spartak Zlatibor voda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC