• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Baloteli je skroz OK

Srpski fudbaler ima najpozitivnije mišljenje o kontriverznom Mariju Baloteliju. Pričao sa Kompanijem o meču Srbija - Belgija.

  Kolarov: Baloteli je skroz OK  Izvor: MONDO

Aleksandar Kolarov je poznat po snažnom i preciznom udarcu, pogotovo iz slobodnih udaraca. To je (ponovo) demonstrirao je u subotu u prvenstvenom duelu Mančester sitija i Sanderlenda.

Poslao je "kiflu" pored živog zida u bliži ugao gola Sanderlenda.

"Uvijek gledam kako stoji golman i sada sam vidio da bih mogao da pogodim. Rekao sam Baloteliju: 'Pusti ja ću' i eto pogodio sam", rekao je Kolarov novinarima srpskih medija danas u Beogradu.

Često se priča o tom Mariju Baloteliju, momku koji privlači pažnju gdje god da igra i živi. Gotovo da ne prođe dan da nije u centru pažnje, i to uglavnom ne zbog fudbalskih stvari.

Pitali smo Kolarova, kakav je, zaista, Baloteli?

"Ne znam šta dečko radi u slobodno vrijeme, ali na treninzima, kad god je sa nama, normalno se ponaša. Dečko je potpuno na mjestu", rekao je Kolarov bez želje da dublje ulazi u "analizu" profila ličnosti Italijana o kojem je nedavno portugalski trener Žoze Murinjo rekao da bi mogao da napiše komičnu knjigu na 200 strana o dogodovštinama sa Balotelijem dok su sarađivali u milanskom Interu.

Već je poznato da je u Mančester stiju dobra atmosfera među igračima sa Balkana. Štimung prave Kolarov i Edin Džeko. Do ove sezone tamo je bio i Crnogorac Stefan Savić, a sada je tu mladi Matija Nastastić.

"Ma, to je normalno, pričamo istim jezikom, normalno je da se družimo. Ali, sa svima smo dobri", podvukao je Kolarov.

Premijer liga puna je belgijskih fudbalera i ne zna se ko je bolji od koga. Kolarov igra sa iskusnim Vensanom Kompanijem, a u petak u Beogradu, biće na suprotnim stranama kada se Srbija i Belgija budu sudarile u kvalifikacionoj utakmici za Mundijal u Brazilu.

"Pričali smo o toj utakmici, znaju dosta toga o nama (Kompani je imao i devojku u Beogradu, prim.aut.)...Svaki belgijski fudbaler koji igra u Premijer ligi je vrlo ozbiljan igrač, kvalitetan. Što se nas tiče, uzeli smo četiri boda iz dve utakmice, što je sasvim u redu. Mogli smo protiv Škota, možda, i do ri boda, da smo bili hrabriji, ali, isto tako, mogli smo i da izgubimo. Vjerujem u pobjedu u petak!", poručio je Kolarov.

On je nedavno, posredstvom sajta FSS, apelovao na publiku koja dođe u petak na stadion Crvene zvezde da ne zviždi "orlovima", niti pobjedničkoj himni.

"Ja sam samo fudbaler i ne određujem gdje će se igrati. Meni je najbitnije da se igra ovdje, u našoj zemlji, ali Srbija nije samo Beograd. Ovoj mladoj generaciji treba podrška, koju, isto tako, treba i da zaslužimo", kaže Kolarov.

(P. V. - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC