• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Penal prelomio!

Trener Zvezde smatra da je sudijska greška prelomila meč, dok njegov kolega kaže da je Jagodina u najboljem izdanju ove sezone imala sreće.

 Janković: Penal prelomio!  Izvor: MONDO

Niko poslije istorijske pobjede Jagodine u Beogradu protiv Crvene zvezde (2:1) ne priča o fudbalu. Jedina tema je dosuđen penal u korist "ćurana", koji je odredio dalji tok meča.

Greška sudije Dejana Dimitrijevića u 65. minutu je očigledna, ali teško je utvrditi da li je bilo namjere da se ošteti domaćin. U Zvezdi smatraju da jeste i najavljuju radikalne poteze.

Ipak treneri dve ekipe Simo Krunić i Aleksandar Janković smogli su snage da pričaju o fudbalu.

Trener Zvezde ocijenio je da je poraz od Jagodine "bolan i neprijatan", kao i da je sporni penal prelomio meč.

"Ovo je jedan bolan i neprijatan poraz za nas. U prvom poluvremenu vodila se rovovska borba. Imali smo mnogo muke da probijemo blok Jagodine, a kada smo to uspijevali, kontrolisali smo utakmicu. Uslijedilo je, međutim, izjednačenje iz sporne situacije i to je prelomilo meč", rekao je Janković.

"Ovaj poraz ne smije da se odrazi na motivaciju ekipe, jer je motiv dres koji se nosi, a ne protivnik protiv koga se igra", dodao je on.

Na primjedbu novinara da igrači ne djeluju fizički spremno, Janković je odgovorio da ne želi da priča o toj temi i da se "sakriva" iza bilo čega.

Trener Jagodine Krunić ocijenio je da su njegovi fudbaleri imali sreće da zabilježe pobjedu.

"Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, a Zvezda je u drugom brzo povela, poslije čega smo mi imali sreće. Imali su mnogo šansi, ali nisu dali još jedan gol. Posle izjednačenja se utakmica otvorila i mi smo uspjeli da iznenadimo", rekao je Krunić novinarima u Beogradu.

Krunić je rekao da je ovo najbolja partija njegovog tima u sezoni, ali je rekao da ne zna da li ekipa može ovako stalno da igra.

"Pobjeda nam mnogo znači za dalji rad. Bila je ovo naša najbolja utakmica ove sezone, ali ne znam da li možemo stalno ovako da igramo. Fudbaleri imaju poseban motiv kada igraju protiv Zvezde", rekao je Krunić.

(MONDO/agencije - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC