• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Zvezda traži alibi

Selektor Srbije, dao svoju ocjenu dešavanja na Marakani.

 Mihajlović: Zvezda traži alibi  Izvor: MONDO

Siniši Mihajloviću, selektoru Srbije, u opisu je da prati i dešavanja u srpskom fudbalu. Činjenica je da živi u Italiji ali ima odličan uvid u dešavanja u Superligi, tako je upućen i u slučaj "Dimitrijević", koji je nastao nakon meča Crvene zvezde i Jagodine, odnosno osude sa Marakane na račun FSS.

Mihajlović je po ovom pitanju kategoričan, smatra da u Fubalskom savezu Srbije Zvezdi niko ne radi o glavi.

"Ne znam kako je bilo ranije, ali siguran sam da niko ništa u FSS ne radi namjerno protiv Crvene zvezde ili nekog drugog kluba. Mislim da se sada samo traži alibi za nešto drugo, ali to su već normalne stvari kad ekipa izgubi. Dešava se slično i u Italiji. Krivica se uvijek svaljuje na tamo nekog, to je stvaranje alibija", rekao je Mihajlović, a prenosi Sportski žurnal.

Selektor smatra da crveno-bijeli razloge poraza ne mogu da traže u sudiji Dimitrijeviću.

"Problem uvijek mora da se traži u sopstvenoj kući, a ne na drugoj strani. Sudije mogu da pogreše kao i svi mi koji radimo u fudbalu, ali smatram da to ne rade zlonamjerno. Greške se dešavaju. Na kraju prvenstva uvek pobijedi ekipa koja je najbolja. U toku sezone sudije "sviraju" nešto i u tvoju korist, na sljedećoj utakmici protiv tebe, ali se na kraju sve to niveliše. Ne bih ulazio dalje u ovaj slučaj, ali mišljenja sam da ovo nije najbolji način da se riješi problem. Siguran sam da niko nema ništa protiv Zvezde", podvukao je selektor koji ne dovodi u pitanje regularnost srpskog šampionata.

"Poznajući ljude u FSS, sudijskoj organizaciji i neke arbitre, mislim da nema nikakvih namještanja i gluposti o kojima se priča".

Osim aktuelnog trenutka u domaćem fudbalu, Mihajlović je odgovarao na pitanja u vezi sa reprezentacijom koja 14. novembra igra prijateljski meč protiv Čilea, u Švajcarskoj.

"Cilj utakmice je da vidimo koji igrači mogu da nam posluže u kvalifikacijama, kao što su Đorđević, Lomić, Rukavina", nagovijestio je Mihajlović ko bi se sve mogao naći na spisku.

Ipak, selektor za meč u Sent Galenu, ne računa na Nikolu Đurđića iz Helsingborga, iako talentovani fudbaler rešeta mreže u Švedskoj.

"Odlučio sam se da dam šansu Đorđeviću, Đurđić je dobiti priliku drugi put",objasnio je selektor koji je otkrio da će na spisku biti i igrač Crvene zvezde, Luka Milivojević a da se od državnog dresa oprostio Nemanja Matić:

"Matić je rekao portparolu Fudbalskog saveza Srbije da mi prenese da više ne želi da igra za reprezentaciju! Nije povrijeđen, mislim da je uvrijeđen. To je njegov izbor. Trebalo je da počne meč u Sent Galenu i uvjeri nas da je rješenje za ono što nas čeka u budućnosti. Odlučio je da se ne odazove i sebi zatvori vrata u reprezentaciji",kategoričan je Mihajlović koji će na spisak od 20 imena uvrstiti i Partizanovog igrača, Marka Šćepovića:

"Zvao sam ga nekoliko puta u posljednjih 15 dana, često razgovaramo, želim da mu ukažem na greške, podignem samopouzdanje. Naravno, ukoliko se situacija ne promijeni, i sve ostane bez rezultata, Šćepovića više ne bih zvao. U moje vrijeme je bio dovoljan jedan razgovor i ja bih preorao teren",podvukao je za Sport, selektor Siniša Mihajlović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC