• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miljković: Lijeva ili desna, samo neka uđe

Desni bek Partizana optimista je pred duel sa Interom u Beogradu. Ako mu se opet ukaže prilika za gol nada se "trećoj sreći".

 Miljković: Lijeva ili desna, samo neka uđe  Izvor: MONDO

Dobro igrom prije dvije nedelje u Milanu Partizan je pokazao da nema nedodirljivih u Evropi. Crno-bijeli bili su nadomak osvajanja boda protiv Intera, imali su veliku priliku i za cio plijen, ali su zbog promašaja i neiskustva surovo kažnjeni.

Umjesto lopte u mreži Samira Handanovića, "parni valjak" je primio gol u posljednjem minutu kojim je raspršen san o trijumfu na Đuzepe Meaci.

Definitivno, velika škola za mladi tim Partizana.

Koliko su zaista crno-bijeli naučili i kakve su pouke izvukli iz duela sa Interom, najbolje će se vidjeti u četvrtak, kada u Humsku dolazi italijanski velikan. Aleksandar Miljković vjeruje da pozitivan rezultat.

Međutim, i "narazuri" iz druge perspektive gledaju na Partizan.

"Dosta je bitno u kom sastavu će Inter doći u Beograd. Nadamo se da neće izaći u najjačem sastavu što bi nam omogućilo šansu da zabilježimo povoljan rezultat. Naša prednost je domaći teren i atmosfera koju prave Grobari. Očekujem da Italijani podlegnu ambijentu, a nama će publika biti vjetar u leđa", smatra desni bek srpskog šampiona.

Po običaju, Miljković nije želio da prognozira rezultata.

"Bitno je da ne primimo gol, to je meni kao defanzivcu najvažnije. Napred šta bude biće".

Miljković se nalazi u dorbo formi, a zapažen je bio i u prvom meču u Milanu. Pored odlično obavljenog posla u odbrani, 22-godišnji fudbaler imao je priliku da postigne gol u prvom poluvremenu.

"Iz te situacije sam mogao bolje da reagujem, problem je bila loža koja me je malo prije toga zaboljela. U Nišu sam opet dobro šutnuo lijevom nogom. Nadam se da će u četvrtak da bude treće sreća. Valjda će biti, da li je lijeva ili desna - samo neka uđe. Na kraju krajeva, neka i golman Petrović postigne gol, samo da ga postignemo", optimista je Miljković.

Ovaj put ne bi smjelo da bude greške ako se ukaže prilika Partizanovim igračima. Crno-bijeli su se uvjerili da se promašaji skupo plaćaju.

"I prije utakmice u Milanu smo znali da moramo da iskoristimo priliku ako je dobijemo. Imali smo dve-tri šanse, koje nažalost nismo uspjeli da realizujemo i na kraju smo primili gol. Moramo psihički stabilni da ostanemo ako ne iskoristimo priliku, ne smijemo da padnemo i iz toga će sigurno doći rezultat", uvjeren je, uprkos godinama, jedan od iskusnijih igrača Partizana.

Dijego Milito je protiv Partizana i Juventusa pokazao koliko znači "nerazurima". Ipak, kada je Inter u pitanju opasnost vreba sa svih strana.

"Prvo poluvrijeme smo odlično odigrali, u drugom smo isto bili dobri. Ali, bili smo svjesni da će Inter da nas pritisne, kao što se desilo. Milito je bio taj koji je napravio razliku, a mogao je i neko drugi. Inter ima 18 vrhunskih fudbalera od kojih svako može da preuzme odgovornost. Ako uspijemo da odigramo 80 minuta kao u prvom poluvremenu u Milanu, mislim da nećemo imati problema", optimista je Aleksandar Miljković.

(V. Sukdolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC