• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hodžsone, ti si naš Bog!"

Radnici na aerodromu u Mančesteru zabavljali se ispraćajući engleske reprezentativce u Švedsku. Naklon za selektora Roja Hodžsona.

 "Hodžsone, ti si naš Bog!" Izvor: MONDO

Engleska fudbalska javnost podijeljena je oko selektora reprezentacije Roja Hodžsona. Jedni ga simpatišu i podržavaju, drugi ga kude i žele da mu vide leđa.

U dosadašnjem toku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Englezi nemaju nijedan poraz, mada i nisu imali težak posao. Očekivane pobjede nad autsajderima Andorom i San Marinom, i neriješeno sa Ukrajinom i Poljskom.

Hodžson je danas, pred odlazak reprezentacije u Švedsku, na prijateljski meč, na aerodromu u Mančesteru doživio neobičnu podršku.

Nekolicina radnika se poklonila Hodžsonu neposredno pred njegovo ukrcavanje u avion. To je 65-godišnjeg selektora Engleske zabavilo i nasmijalo.

U meču protiv Švedske, Stiven Džerard će odigrati 100. meč za englesku reprezentaciju, a u tim je pozvan 20-godišnji Vilfrid Zaha iz Kristal Palasa.

Ovaj momak je rođen u Obali Slonovače, a bilo mu je ponuđeno da igra za reprezentaciju te zemlje na Afričkom kupu nacija.

"Rođen sam u Obali Slonovače, ali cio život znam samo za Englesku. Ovo je ona situacija 50-50...Pozvao me je čak i Didije Drogba i bio sam šokiran", rekao je ovaj mladić, koji je već igrao za mlađe selekcije Engleske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC