• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fanovi Čelsija Benitezu: Nisi dobrodošao

Navijači sa Stamford bridža proglasili Beniteza nepoželjnim na klupi Čelsija. "Rafa nije dobrodošao, jedan je Di Mateo", poručili Špancu.

  Fanovi Čelsija Benitezu: Nisi dobrodošao  Izvor: MONDO

Rafael Benitez debitovao je na klupi Čelsija u derbiju protiv Mančester sitija.

Njegov dolazak na Stamford bridž izazvao je negativne reakcije kod navijača Čelsija, koji Špancu, za sada, ne mogu da oproste neke izjave iz ere dok je bio menadžer Liverpula, kada su "plavci" za njega bili "klub iz drugog ranga, kojeg nikada ne bi mogao da trenira".

U međuvremenu Benitez je promijenio priču i vrlo brzo se dogovorio sa Romanom Abramovičem o preuzimanju posla od Roberta di Matea.

Doček za španskog stručnjaka na Stamford bridžu u nedjelju popodne nije bio prijatan. Beniteza su sačekale parole poput "Nikad mu nećemo vjerovati", "Ovdje nisi dobrodošao, "Samo je jedan Di Mateo"...

Da su odnosi na relaciji trener - navijači zategnuti i loši, primijetili su i igrači prvaka Evrope.

"Nažalost, prošlost ne može da se mijenja. Nikada ne znaš šta te čeka u budućnosti. Benitez je bio trener Liverpula u vrijeme kada je između nas vladao veliki rivalitet. Zbog toga je i davao takve izjave", pokušao je da opravda novog trenera golman Petr Čeh.

Češki čuvar mreže zatražio je od navijača malo razumijevanja.

"Španac je došao kod nas kako bi pokušao da promijeni nešto na bolje. Moraju da mu pruže šansu da dokaže svoju vrijednost", rekao je dugogodišnji golman Čelsija.

Remijem protiv Sitija nije uspio da na prvu loptu stekne simpatije dijela navijača. Pristalice Čelsija nije zadovoljila ni igra njihovog tima, koji u blijedoj utakmici nije uspio da postigne gol (0:0).

Sa druge strane, Di Mateo je i dalje njihov ljubimac, s obzirom da je prvi menadžer u istoriji kluba koji je na Stamford bridž donio titulu prvaka Evrope.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC