• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mudrinski: Nije nam bilo svejedno

"Ako pobij edimo i Vojvodinu imaćemo lijepe šanse da napadnemo titulu", rekao je za MONDO spasilac Zvezde u Užicu.

  Mudrinski: Nije nam bilo svejedno  Izvor: MONDO

Pet minuta prije kraja utakmice Sloboda Point - Crvena zvezda malo ko je od gostujućih navijača vjerovao u pobjedu.

Letargična igra njihovih ljubimaca, vođstvo i velike šanse Užičana vodili su meč ka mirnom i izvjesnom rezultatu.

Međutim, tada je glavni arbitar Majo Vujović na asistenciju svog pomoćnika signalizirao nepostojeći korner za Beograđane, na šta je vezista Slobode Slavko Marić burno reagovao i podigao tenziju na terenu.

Kažnjen je drugim žutim kartonom i ostavio "blok" domaćih oslabljen za jednog igrača.

Takvu situaciju kaznio je Ognjen Mudrinski, najbolji strelac vicešampiona ove sezone. Na asistencije Luke Milunovića i Natanijela Asamoe postigao je dva gola i odnio sve bodove u Beograd.

"Velika pobjeda, digli smo se iz pepela i idemo dalje. Ne mislim da smo igrali loše, držali smo sve u našim rukama, samo smo imali problem da ih prođemo na 20 metara od gola. Kada bismo tu došli uvijek smo naletali na mnogo njihovih igrača, teško je bilo provući loptu bilo gdje..." , počeo je Mudrinski razgovor za MONDO.

Crvena zvezda jeste imala veći posjed lopte i to je tačno. Ipak, domaći su ti koji će žaliti za propuštenim šansama i odbranjenim zicerima. Šanse Darija Purića i Tijaga Galvaa lako su mogle odvesti meč u drugom pravcu.

"Nije nam bilo svejedno, ali su na sreću promašivali pred našim golom. Mislim da smo ipak zasluženo slavili".

Svojih pogodaka se dobro sjeća, iako je jasno da su pre proistekli iz brzih reakcija, nego iz akcija.

"Kod prvog gola sam dobro reagovao na šut Milunovića, samo sam je sproveo do gola. Asamoa mi je lijepo dodao za drugi i imao sam jednostavan zadatak - da samo budem skoncentrisan na to gdje leti lopta, to sam uspio i ubacio je u mrežu".

Ekipa Aleksandra Jankovića u ponedjeljak nije radila sa loptom. Cijeli trening održala je u atletskom tunelu stadiona u Ljutice Bogdana, istrčavajući i osvježavajući se od napornog gostovanja.

Sada sve misli usmjerava na već tradicionalni okršaj sa Vojvodinom u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone.

Prošle sezone su prije odlaska na pauzu izgubili na svom terenu od "lala" (0:2), pretprošle remizirali (2:2), 2009/10 pobijedili su Spartak (5:2), a godinu ranije pred svojim navijačima izgubili i od Džombinog Hajduka iz Kule (1:2)...

"Pobjeda u toj utakmici nam je apsolutno neophodna. Jako nam je bitna iz 'milion' razloga. Naravno - najveći je bodovna razlika. Ako ostanemo na 'minus pet' imamo velike šanse da se tokom zime spremimo i odigramo što bolje", dodao je mladi centarfor, dijete novosadskog superligaša.

Već je postalo jasno da Crvena zvezda jako tešku čuva svoju mrežu na gostovanjima. I u Užicu je morala da gleda slavlje protivnika prije nego što je krajnjim naporom izvojevala pobjedu.

"Mislim da nismo loše počeli protiv Slobode, uostalom pogodili smo prečku u uvodnim minutima. Falilo nam je malo sreće, da smo tu dali gol sigurno bismo dali još tri-četiri do kraja. Ko zna koji put dokazalo se da moramo težim putem do pobjede. Ako je primljen gol cijena i to da idemo iz minusa onda neka bude tako, mada je jasno da bi nam odgovaralo da nekad i mirnije dođemo do bodova", podvukao je Ognjen Mudrinski.

(M. Š. - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC