• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Žao mi je zbog Subotićeve odluke

Član radne grupe Crvene zvezde izjavio je na SOS kanalu da mu nije drago zbog odluke prvog čovjeka Slobode Point da napusti sve funkcije u FSS.

 Čović: Žao mi je zbog Subotićeve odluke Izvor: MONDO

Užičani su ogorčeni na savez poslije nedeljnog poraza od Zvezde u prvenstvu.

Odmah nakon utakmice Slobodini fudbaleri su potrčali ka glavnom sudiji na toj utakmici, Maju Vujoviću, smatrajući da je odgovoran za njihov poraz.

Pogrešno dosuđen korner za Crvenu zvezdu nekoliko minuta prije izjednačujućeg gola i pokazivanje drugog žutog kartona Slavku Mariću zbog prigovora na tu odluku izazvali su veliko ogorčenje svih igrača.

Dan kasnije, saopštenjem je svoje ogorčenje izrazio i prvi čovek kluba iz Užica, Slobodan Subotić.

U saopštenju dostavljenom Fudbalskom savezu Srbije i medijima, Subotić je između ostalog napisao da se povlači sa svih funkcija u FSS-u.

Nebojša Čović priznaje da nije toliko upućen u fudbalska dešavanja i da se time više bavi tek od kada je ušao u privremenu upravu FK Crvena zvezda, ali smatra da na utakmici u nedjelju nije bilo neregularnosti.

"Ja nisam čovjek iz fudbala, i ne znam baš kakava je tačno situacija, znam za razne priče koje kolaju ali ništa više od toga. Ja sam takav čovjek, da sve i da znam da postoje neki dogovori, ja to ne bih dozvolio da se sprovede u djelo, da se dogovara rezultat", naveo je Čović.

Član Zvezdine radne grupe zadužen za finansije rekao je da mu je žao zbog Subotićeve odluke za koga je rekao da mu je prijatelj.

"Bilo mi je žao danas kada sam pročitao saopštenje gospodina Subotića, mislim da njegovo ogorčenje ne dolazi samo zbog utakmice sa Zvezdom. Ipak, žao mi je zbog njegove odluke", rekao je Nebojša Čović i ponovo se osvrnuo na utakmicu odigranu u Užicu:

"To što je bilo na utakmici sa Slobodom, ne mislim da je bilo šta bilo neregularno, za ranije godine ne mogu da tvrdim, ali sada je sigurno sve bilo u redu."

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC