• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galijani: Da prodajemo, nego kako?!

Direktor Milana istakao je da bi klub morao da nastavi sa prodajom igrača u januaru, kako bi se našao u prilici da dovede pojačanja.

 Galijani: Da prodajemo, nego kako?! Izvor: MONDO

Sedmostruki prvak Evrope poslije traljavog starta sezone, polako počinje da igra u skladu sa svojim renomeom. Milan je izborio plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona, a za vikend je savladao i lidera na tabeli, Juventus 1:0.

Iako su dvije najveće zvijezde "rosonera", a to su Zlatan Ibrahimović i Tijago Silva, napustile Milan, Galijani ne isključuje mogućnost da ode još fudbalera, naprotiv.

"Dosta sam ‘propatio’ nakon prodaje Ibrahimovića, ali šta da se radi, tako je moralo, novčana situacija nije sjajna u čitavoj Italiji, kriza je, pa i kod nas", rekao je Adrijano Galijani.

I Silva i Zlatan su otišli u PSŽ, a Ibrin odlazak je otvorio prostor da se u prvom timu probije mladi El Šaravi.

"Ibra je sjajan fudbaler, ali on je za nas predstavljao luksuz koji nismo mogli sebi da priuštimo", nastavio je Galijani i dodao:

"Sa Ibrahimovićem u timu El Šaravi ne bi imao puno prilika."

Naravno, nije u pitanju samo prodaja radi prodaje jer Milan na platnom spisku ima između 23 i 30 fudbalera, tako da će "rosonere" napustiti svi oni koji su višak.

"Moramo da zahvalimo predsjedniku Silviju Berluskoniju što nam je u posljednjih 20 godina omogućio da jedemo kavijar i pijemo šampanjac. Sada više toga nema, a mi se ponašamo kao da je sve po starom", završio je Galijani.

Koliko kriza trese Milan, dovoljno govori i činjenica da se uprava "rosonera" trudi da za ekipu zaigra petnaestogodišnji Hakim Mastur, ali pravila u Seriji A ne dozvoljavaju igračima mlađim od 16 godina da nastupaju.

Milan ide iz krajnosti u krajnost, prvo je to bila ekipa koja je prije par godina predstavljala, može se reći "udruženje staraca", a sad žele i tinejdžere u svom timu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC