• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rastanak Reala i Murinja?

Sve glasnije priče o odlasku Žozea Murinja iz Reala na ljeto 2013. godine. "Marka" tvrdi da je PSŽ stao u red da dovede Portugalca.

 Rastanak Reala i Murinja? Izvor: MONDO

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez je ne tako davno, u septembru, izjavio da su svi u klubu ponosni što je Žoze Murinjo dio "kraljevskog kluba" i što će biti njegov dio još četiri godine.

Ali, od tada su se dogodile neke stvari koje bi mogle da okrenu situaciju za 180 stepeni, odnosno da Portugalac ode iz Madrida.

Najavio je to nedavno bivši predsjednik Reala Ramon Kalderon, koji prognozira rastanak Murinja i "kraljevskog kluba" već na kraju tekuće sezone.

"Nisam siguran u to, ali mislim da je njemu prekipjelo zbog nekih stvari, a sa druge strane nekim ljudima je dosta njega, njegovih stavova i ponašanja. Vjerujem da je već donio odluku da ode", izjavio je Kalderon, koji je bio predsjednik Reala od 2006. do 2009. godine.

Ogroman bodovni zaostatak Reala za Barselonom (čak 11 bodova!) u prvenstvu, pogrijava priče o odlasku Murinja.

Španska "Marka" je u srijedu objavila da je Pari Sen-Žermen, sa ogromnim budžetom, itekako zainteresovan da dovede Murinja.

Taj list je na svom sajtu organizovao anketu za čitaoce, upitavši ih šta misle o sudbini Murnja. Većina vjeruje da će se vratiti u Premijer ligu (42,7 odsto), nešto manji dio njih smatra da će ostati u Realu i naredne sezone (30 procenata), a oko 12 odsto da će otići u PSŽ.

Murinjo, u međuvremenu, ne propušta priliku da koketira sa klubovima koje je vodio. Nedavno je za Čelsi rekao da će uvijek biti njegov dio i navijač, a isto je izjavio i za Inter!

"Kakvu nostalgiju osjećam za Interom! Otišao sam iz Intera u Real Madrid kako bih ušao u istoriju, ali moje srce ostaje plavo-crno. Želio sam da ostanem duže u Interu", izjavio je on za "Gazeta delo sport" od srijede.

Nastavio je u istom tonu:

"Nigdje nisam osjetio takvu sreću kao u Interu. Inter je kao porodica, a ja pripadam toj porodici. Kada sam odlazio, plakao sam. Više puta. Uživao sam radeći u sjajnoj atmosferi".

Upitan zašto je onda napustio klupu Intera, Portugalac je odgovorio:

"Bio je to treći put da me je Real zvao. Prijatelji su mi rekli: ne možeš da budeš veliki trener ako ne poštaneš prvak sa Real Madridom, uvijek bi imao prazninu u biografiji".

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC