• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Rekli su...

Trener Novog Pazara Bekvalac izbjegao je odgovor na pitanje da li će i na proljeće voditi tu ekipu.

 JSL: Rekli su...  Izvor: MONDO

Trener fudbalera Novog Pazara Dragoljub Bekvalac izjavio je danas da će od ishoda subotnje utakmice sa gostujućim Hajdukom, u 15. kola Super lige Srbije, zavisiti i sveukupna ocjena polusezone za njegov tim.

"Poslije dobrog starta bio bih nezadovoljan da mi je neko ponudio 18 osvojenih bodova u jesenjem dijelu prvenstva, ali dešavale su se razne stvari i ovaj duel nam donosi rezultatski uspješnu ili neuspješnu polusezonu", rekao je Bekvalac novinarima na Gradskom stadionu.

Novopazarci su bez trijumfa u posljednjih osam zvaničnih susreta i zauzimaju 10. mjesto na superligaškoj tabeli sa 15 bodova, dok je Hajduk pretposljednji sa pet bodova manje.

"Kuljani igraju bolje nego što pokazuje tabela, a posebno na strani su u nekim mečevima bili bolji od krajnjeg rezultata. Nadam se da će se poslije žestokih i agresivnih 90 minuta završiti naša neuspješna serija", kazao je Bekvalac.

Trener Pazaraca moći će da računa na sve kandidate za najbolji sastav tima, osim povrijeđenog štopera Ahmeda Mujdragića. Bekvalac je izbjegao da odgovori na novinarsko pitanje da li će predvoditi novopazarskog superligaša i u proljećnom dijelu prvenstva.

"Igramo veoma bitnu utakmicu, pa bih svu energiju usmjerio samo ka Hajduku. Izvinjavam se, ali svi razmišljamo samo o predstojećem duelu sa timom iz Kule", rekao je Bekvalac.

Utakmica između Novog Pazara i Hajduka u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone igraće se u subotu u 13.00, na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da očekuje neizvjesnu utakmicu sa Donjim Sremom u posljednjem kolu jesenjeg dela Super lige i da će njegova ekipa pokušati da ostane neporažena u Novom Sadu.

"Idemo u Novi Sad da kao i uvijek damo sve od sebe. Pokušaćemo da ostanemo neporaženi i osvojimo bodove. Znam da će to biti teško, pošto i njima (Donjem Sremu) trebaju bodovi. Utakmica će biti neizvjesna", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Jagodina se poslije 15. kola u prvenstvu Srbije nalazi na trećem mjestu s 26 bodova, dok je Donji Srem 11. sa 15.

"Ekipa Donjeg Srema je izvanredno počela prvenstvo, ali su poslije upali u malu krizu. Imali su nesereću da im u prethodne dvije utakmice igrači budu isključeni već na početku, ali su opet igrali dobro", dodao je Krunić.

Napadač Jagodine Dejan Đenić kazao je da je optimista i da očekuje pobjedu svog tima.

"Srem je odlična i tvrda ekipa. Ako u utakmicu uđemo kao i u svaku do sada, protiv nas je teško igrati. Idemo na pobjedu, optimista sam. Svako od nas će dati sto odsto svojih mogućnosti, bez obzira na rezultat", istakao je Đenić.

Jagodina i Donji Srem igraće u subotu u 13.00, u Novom Sadu.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC