• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić doktor nauka!

Predsjednik OFK Beograda odbranio doktorsku disertaciju na Alfa univerzitetu u Beogradu na temu "Uticaj lidera na transformacione promjene u sportu".

 Zvezdan Terzić doktor nauka!  Izvor: MONDO

Zvezdan Terzić je prošao put od fudbalera, predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, optuženog za malverzacije sa transferima do doktora nauka!

Da, dobro ste pročitali.

Terzić je danas na Alfa univerzitetu odbranio doktorsku disertaciju na temu "Uticaj lidera na transformacione promjene u sportu", sa najvišom ocjenom pred komisijom u sastavu: Profesor Dr. Dragan Životić, Profesor Dr. Zoran Milošević i Docent Dr. Jovan Veselinović.

Disertaciju je počeo mišlju Max de prije, odnosno da je prva odgovornost lidera da odredi stvarnost. Posljednje je da vam kaže hvala.

"Doktorski rad magistra Zvezdana Terzića predstavlja izuzetan naučni doprinos menadžmenta u sportu, jer prati sve važnosti lidera u tokovima vrlo složene sportske aktivnosti", rekao je Dragan Životić, redovni profesor Fakulteta za menadžemnt u sportu Alfa univerziteta i mentor na pomenutom radu.

Žitović je rekao da je kreativni lider inovativna ličnost, osoba nemira, nesanice i ispunjene duhovnosti.

"Sva strukovna znanja, magistar Zvezdan Terzić je pretvarao u pobjede, jer je upravo zahvaljujući njemu kao sportisti, sportskom i naučnom radniku oblast menadžmenta dobila veći značaj i aktuelnost", rekao je Životić, prenosi sajt OFK Beograda.

Jovan Veselinović je za Terzića izdvojio još neke lijepe riječi:

"Završio bih svoj komentar citatom koji na najbolji način oslikava našeg današnjeg doktoranta - Ja planiram, ja treniram, ja upravljam, ja predstavljam sve za svakog, ja sam klub".

Novi doktor Zvezdan Terzić kaže da se u životu stalno mora boriti.

"Čitav život je borba i lično sam prošao kroz period teških situacija. Uvijek je bilo, a i biće uspona i padova. Najteže je i pobijediti samog sebe, ali samo sam sebi i možeš pomoći", rekao je Terzić.

Terzić je rođen 21. maja 1966. godine u Vrbasu, oženjen je i ima troje djece. Diplomirao je Ekonomskom fakultetu, magistrirao na Univerzitetu "Braća Karić". Govori četiri jezika - engleski, grčki, mađarski i ruski.

Krajem septembra ove godine ponovo se zvanično vratio u OFK Beograd, kada je izabran za predsjednika kluba.

(MONDO - foto: OFK Beograd)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC