• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Obrt! Sale možda ostaje trener Zvezde?

Čelnici Crvene zvezde u nedjelju nisu usvojili ponuđenu ostavku trenera Jankovića. Konačan sud daće Radna grupa u ponedjeljak ili utorak.

 MONDO: Obrt! Sale možda ostaje trener Zvezde? Izvor: MONDO

Kao što je MONDO u subotu uveče, neposredno poslije (za crveno-bijele) potresne utakmice Crvena zvezda - Vojvodina 0:3 i objavio, Aleksandar Janković bijesan i iznevjeren obavijestio je ekipu da će je na proljeće voditi drugi trener.

Ova odluka, ma koliko se nedjeljama pisalo o smjeni mladog trenera, zatekla je sve u klubu, pa i svakog od deset članova Radne grupe, oformljene da izvuče veliki klub iz najveće dubioze u 67 godina postojanja. To je u intervjuu za MONDO takođe u subotu uveče i potvrdio član RG Zoran Stojadinović, budući sportski direktor.

Stojadinovićeve riječi u nedjelju, u razgovoru za naš portal, potvrdio je još jedan član Zvezdinog "kriznog štaba" Slaviša Kokez. I ne samo da je rekao da Jankovićevu ostavku niko nije očekivao i da ne postoji "spremna zamjena", štaviše...

...Jankovićeva ostavka još nije usvojena i veliko je pitanje da li će uopšte biti.

Naime, u ponedjeljak je otkazan Jankovićev oproštajni brifing u 12 časova, jer će kasnije uveče (a, možda i u utorak ako svi ne budu mogli da se okupe) zasjedati pun sastav Radne grupe i donijeti konačnu odluku: usvaja li se ili ne ponuđena ostavka trenera.

Ako RG prihvati ostavku trenera, koji je pokazao da jeste moralan čovjek, njegov nasljednik mogao bi da bude stranac, saznaje MONDO.

U nedjelju popodne zasjedala je Podkomisija za sportska pitanja, odnosno dio Radne grupe zadužen za sport. U prostoriji našli su se Dragan Džajić, Zoran Stojadinović, Slaviša Kokez i Aleksandar Janković, a "posmatrači" bili su Nebojša Čović i v. d. generalnog sekretara Stefan Pantović.

Janković je upoznao čelnike sa svojom odlukom da se povuče sa mjesta trenera i iznio razloge, ali je Komisija odbila odmah da se izjasni po tom pitanju i zatražila da se o tome raspravlja kada svi njeni članovi budu prisutni. Ukoliko to, zbog poslovnih obaveza dijela Radne grupe ne bude moguće u ponedjeljak u 19 časova, "sudnji" sastanak biće održan u utorak u isto vrijeme.

"Jedina tema sastanka bila je ponuđena ostavka Aleksandra Jankovića, poslije poraza od Vojvodine na 'Marakani'. Janković je svoju odluku obrazložio kao moralni čin poslije igre, zalaganja i rezultata na meču sa Novosađanima.

Podkomisija za sportska pitanja će u ponedjeljak, 3. decembra, na redovnom sasatanku obavijestiti Komisiju za stabilizaciju i reorganizaciju sa sadržajem sastanka i nakon toga će biti saopštena odluka po pitanju ponuđene ostavke šefa struke. Javnost će o svim odlukama biti blagovremeno obavještena", saopštio je klub na zvaničnom portalu.

(N. J. - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC