• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Murinjo, dođi da ti Majmun pokaže" (VIDEO)

Pogledajte prozivku od strane Hermana "Monoa" Burgosa upućenu Žozeu Murinjo. Trener Atletika sa nadimkom "Majmun" nije neko s kim ulazite u sukob.

 "Murinjo, dođi da ti Majmun pokaže" (VIDEO) Izvor: MONDO

Odavno je poznato da Žozea Murinja vole uglavnom samo oni navijači čije klubove trenira, a da je zbog svog čudnog stila ponašanja konkurentskim fanovima izrazito iritantan.

To naročito dolazi do izražaja kada Murinjovi timovi igraju derbi mečeve, kakav je bio u subotu uveče kada su u Madridu igrali Real i Atletiko. Dok se žalio na jednu sudijsku odluku, Murinjo se namjerio, huh...

...pa čoveku koji je tokom profesionalne karijere golmana u Argentini imao nadimak "Majmun" (Mono). To samo po sebi dosta govori, najviše o temperamentu pomoćnog trenera Atletika, nekada golmana ovog kluba, Hermana Burgosa.

Dok se popularni "Mu" obraćao sudiji, Burgos to nije mogao da istrpi i tražio je od arbitra da trenera konkurentskog tima vrati na klupu, na šta mu je Murinjo odgovorio ironično, podignutim palcem u stilu: "Iskuliraj, sve je u redu".

To je "Majmuna" dodatno iznerviralo, pa je prišao klupi Reala i na stadionu najvećeg rivala gestikulacijom pozvao Portugalca da dođe, uz riječi: "Nisam ti ja Tito! Dođi ovde da ti pokidam glavu!"

Murinjo je ostao da sjedi na klupi kao da se ništa nije dogodilo.

Video pogledajte OVDJE.

Inače, kad Burgos kaže: "Nisam ti ja Tito", aludira na incident koji se prošle sezone dogodio tokom jednog od derbija između Reala i Barselone. Tada je Murinjo, tokom opšte kavge na sredini terena, prišao u to vrijeme pomoćnom a sad glavnom treneru Barse i zabio mu prst u oko, i to s leđa.

Real je te večeri pobijedio Atletiko rezultatom 2:0 i ostavio crveno-bijele bez trijumfa u "Derbi Madrilenju" od 1999. godine, samom Murinju to je bila sedma uzastopna pobeda nad ekipom Dijega Simeonea.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC