• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veterani Borca igrali za Nevena

Borčev tim, koji je osvojio Kup Maršala Tita, pobijedio Mladost (3:2) u revijalnom meču u Kotor Varoši. Prihod ide za liječenje Nevena Teinovića.

 Veterani Borca igrali za Nevena Izvor: MONDO

U kotorvaroškoj sportskoj dvorani je održan humanitarni turnir u malom fudbalu, koji je okupio 36 ekipa iz Banjaluke, Čelinca i Kotor Varoša. Sav prihod od uplata i prodatih ulaznica je namijenjen za liječenje 23-godišnjeg Nevena Teinovića, koji se oporavlja od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći.

Ovo je peta u nizu akcija u organizaciji Neformalne grupe mladih Kotor Varoš, a da je bila uspješna kao i sve prethodne dovoljno govori podatak da su prikupljena značajna finansijska sredstva i da je odaziv humanih ljudi bio fantastičan.

"Naša želja je bila da se okupi što veći broj ekipa i da kroz jednodnevno druženje pokažemo humanost na djelu. Broj prijavljenih ekipa je bio veći od očekivanog, a publika je kao i obično dala svoj puni doprinos. Ovom prilikom bih pohvalio Nevenove prijatelje, koji su iznijeli najveći teret u organizaciji ovog turnira, kao i veterane FK Borac i FK Mladost, koji su se odazvali na naš poziv i svojim učešćem uveličali ovaj spektakl odigravši sjajnu i uzbudljivu utakmicu", istakao je Slobodan Petrović, član Neformalne grupe mladih.

U revijalnom dijelu programa veterani Borca i Mladosti su pokazali zavidno fudbalsko znanje, atraktivnih poteza nije nedostajalo, a na kraju su Banjalučani bili bolji za jedan gol i slavili sa 3:2.

Borčevce su predvodili članovi generacije koja je osvojila Kup Maršala Tita, a interesantno da su Banjalučani u odbranu tog trofeja krenuli u Kotor Varošu i okliznuli se na "vrućem" terenu, poraženi su 1:0, a srušio ih je kapiten kotorvaroških veterana Aleksa Vučanović. Upravo je Vučanović predvodio domaći sastav, koji je u "trećem" poluvremenu pokazao da su pravi domaćini, što je ponukalo goste na ideju da ovakva druženja postanu tradicionalna.

Na turniru u futsalu prvo mjesto je je pripalo ekipi Milež, drugi su bili momci iz Kvimpeksa, dok je trećeplasirani sastav Građusa. Pobjedničke ekipe su nagrađene peharima, a u svečanom dijelu programa Nevenovi prijatelji su uručili prigodne poklone veteranima Borca i Mladosti, dokje kapiten Borca Damir Špica uručio dres ovog kluba Nevenovom bratu Nenadu. U oragnizaciji Neformalne grupe mladih je preostalo do kraja ove kalendarske godine da se održi još smotra folklora 15. decembra, a sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na žiro račun za Nevenovo liječenje.



FK MLADOST - FK BORAC 2:3

Dvorana: SD u Kotor Varošu. Gledalaca: 400. Sudije: Đekanović i Duraković (oba Kotor Varoš). Strijelci: D. Varošić u 5. i 16. minuti za Mladost, B. Kovačević u 7., Stanivuković u 11. i 18. minuti za Borac.

MLADOST (veterani): Pejaković, Jurić, Serdar, D. Varošić, Žutić, Petrović, Vuković, D. Varošić, Vučanović, Novaković, Hibić, Teinović. Treneri: Maksimović i Lalović.

BORAC (veterani): Karalić, Malbašić, V. Kovačević, B. Kovačević, Špica, Đukić, Vranješ, Benić, Stanivuković. Treneri: Marjanović i Gavrilović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC