• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Sa Deda Mrazom i predsjednik

FK Crvena zvezda dobiće novog predsjednika do Nove godine. Izbori 23. ili 30. decembra. Glasaće se samo za predsjednika, ne i za Skupštinu kluba.

 ZVEZDA: Sa Deda Mrazom i predsjednik Izvor: MONDO

Dragan Džajić ponovo na mjestu predsjednika Zvezde?

Samo od njega zavisi, kažu u beogradskom klubu. On je želja velikog broja članova sadašnje "prelazne vlade" i navijača. Da li će tako i biti pokazaće izbori u klubu, koji bi, prema saznanjima MONDA, trebalo da budu održani 23. ili 30. decembra po hitnom, odnosno skraćenom postupku.

Glasaće se samo za novog predsjednika kluba, ne i za Skupštinu koja je izabrana na majskim izborima ove godine.

Radna grupa, tijelo formirano da upravlja klubom u narednom periodu i proba da ga, koliko-toliko stabilizuje, i izvadi iz finansijskog čabra, u ponedjeljak kasno uveče je razmatrala temu novog predsjednika kluba. Jasno je da je Džajić "viđen" kao kandidat, ali da li će on to prihvatiti.

U svakom slučaju, novi predsjednik, koji će naslijediti Vladana Lukića, preuzeće klub u vrlo teškom trenutku, najtežem u njegovoj istoriji.

U petak će, kao što je najavljeno, Radna grupa održati novi sastanak, ali ovog puta sa kompletnim Upravnim odborom, koji je ostao u klubu poslije odlaska Lukića.

Iako je Radna grupa oformljena sa zadatkom da vodi klub, prema Statutu kluba i dalje je Upravni odbor taj koji mora da donosi bitne odluke kaio što jeste raspisivanje izbora.

U petak, ako ne i prije, biće poznata sudbina trenera Aleksandra Jankovića, koji je u subotu uveče ponudio ostavku, a isto to ponovio i u ponedjeljak.

Radna grupa u ponedjeljak nije ni prihvatila, ni odbila ponovljenu ostavku Jankovića, tako da i njemu, kao i navijačima Crvene zvezde ostaje na razmišljanje da li mu se u klubu vjeruje ili se samo tražilo vremena za pregovore sa nekim od kandidata. A njih je svakim danom kao "pleve".

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC