• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hulk odlazi iz Zenita? (VIDEO)

Lućano Spaleti je zamijenio Hulka deset minuta prije kraja utakmice 6. kola Lige šampiona između Milana i Zenita, što je naljutilo Brazilca.

 Hulk odlazi iz Zenita? (VIDEO) Izvor: MONDO

Kada strip junaka "Hulka" razbjesnite, on pocijepa svoju odjeću, pozeleni i postane u najmanju ruku, nezgodan. Slično se ponaša i napadač Zenita, Givanildo Vieira de Souza poznatiji kao Hulk, koga je naljutio mjegov trener Lućano Spaleti.

Brazilac je nadimak dobio od svog oca, koji je veliki poštovalac stripa i serije "Nevjerovatni Hulk", kao da je znao da će njegov sin imati sličan temperament kao i lik iz fikcije.

Hulkova reakcija je bila takva da ni Spaleti poslije toga nije bio miran već je i on sam kiptio od bijesa. Po izlasku iz igre Hulk nije želio da pruži ruku Spaletiju, nakon čega je gestikulirajući stavio do znanja Italijanu da mu neće ni pružiti ruku.

Spaleti je na to što je Hulk uradio odgovorio nervoznim drmanjem glave i "streljajućim" pogledom u pravcu Brazilca.

"Bijesan sam na Spaletija, Potpisao sam za Zenit da bih igrao, a ne da me zamijeni na svakoj utakmici. Ukoliko se situacija ne promijeni odlazim u januaru, možda dođem baš ovdje, u Italiji, a možda i ne, vidjećemo, sve je moguće", rekao je Hulk poslije meča.

Trenera Zenita nisu mnogo potresle Hulkove riječi, a čini se da Spaleti ima i podršku uprave.

"Ne opterećuju me Hulkove riječi, zamijeniću ga ponovo ukoliko bude igrao loše", rekao je Spaleti, a iz Gasproma koji upravlja klubom treneru Zenita je stigao sms podrške u kome stoji: "U pravu si!"

Pogledajte video...


Brazilac ima problema u Zenitu još od kako je za oko 50 miliona evra prešao iz Porta u ruski klub. Igrači Zenita nisu bili nimalo oduševljeni što su im plate korigovane, odnosno smanjene, kako bi klub imao dovoljno sredstava da finansira ugovor sklopljen sa Hulkom.

Toliko su igrači bili nezadovoljni da je kapiten ekipe Igor Denisov o svemu tome progovorio javno, pa je zbog takve "nediscipline" bio kažnjen prebacivanjem u omladinsku ekipu.

Sukob koji se dogodio na San Siru sigurno je ponovo probudio Čelsi i Totenhem koji su ranije iskazivali svoje interesovanje za prgavog reprezentativca Brazila. Premijerligaši će sada budno pratiti dešavanja u Sankt Peterburgu, ne bi li u januaru eventualno "zgrabili" priliku i Hulka doveli u svoje redove.

Zenit je inače u utakmici sa Milanom zabilježio pobjedu i obezbijedio takmičenje u Ligi Evrope na proljeće.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC