• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čović: Finansijski izvještaj sljedeće nedelje

Član radne grupe FK Crvena zvezda izjavio da su dugovanja u tom klubu oko 48,5 miliona evra.

 Čović: Finansijski izvještaj sljedeće nedelje Izvor: MONDO

Nebojša Čović, član Radne grupe Fudbalskog kluba Crvena zvezda zadužen za finansije, saopštio je da su dugovanja crveno-bijelih oko 48,5 miliona evra, kao i da su potraživanja kluba oko četiri miliona evra, ali da to mnogo ne umanjuje dug.

"Situacija je kompleksna i ona se kumulirala posljednjih nekoliko godina, a finansijske poteškoće su naročito krenule 2007. godine. Padali su prihodi, a povećane pozajmice kod banaka", naglasio je Čović, gostujući na RTS.

On je dodao da se finansijski izvještaj privodi kraju i da će biti dostupan tokom sljedeće nedelje, kao i da je analizirano stanje od 1996. godine do 31. oktobra 2012. godine.

Upitan da li je tačno da su uprave Dragana Stojkovića Piksija i Vladana Lukića najviše zadužile klub, on je odgovorio da se neće baviti istragom, ali da će nadležnim organima biti dostupan izvještaj ukoliko ih bude zanimao.

Nebojša Čović je naglasio da je Zvezda samo od transfera igrača u 2007 i 2008. godini prihodovala oko 30 miliona evra i da klub može da živi od svog poslovanja.

Član Radne grupe je naglasio da će izbori u ovom klubu biti održani do Nove godine i da će biti izabran novi predsjednik Dragan Džajić, kao i da će biti održana izborna skupština na kojoj će biti izabran novi Upravni odbor.

On se osvrnuo i na izbor šefa stručnog štaba, rekavši da Crvena zvezda ne može da priušti angažovanje skupog trenera, odnosno nekog ko bi potraživao platu preko 100.000 evra.

(Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC