• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Odajem priznanje igračima

Trener Partizana zadovoljan izdanjem protiv Rubina i ističe da bi objeručke prihvatio tri boda prije početka takmičenja.

  Vermezović: Odajem priznanje igračima  Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana završili su jesenju polusezonu još jednim evropskim osvojenim bodom i na lijep način se rastali od navijača.

"Parni valjak" nije pobijedio, ali je ostavio pozitivan utisak protiv predstavnika ruske Premijer lige i prvaka Grupe H. Hrabro i otvoreno su crno-beli ušli u duel sa Rubinom i na tome im, po mišljenu trenera Vladimira Vermezovića, treba odati priznanje.

"Poslije svega što se dešavalo prethodnih dana trebalo bi odati priznanje igračima i ja ovom prilikom to činim. Mislim da smo završili sezonu na lijep način. Da nam je neko ponudio tri boda prije početka takmičenja objeručke bismo to prihvatili, s obzirom na neka ranija iskustva", rekao je trener srpskog šampiona i lidera Superlige.

Upitan da li će Partizan na proljeće biti vođen njegovom rukom sa klupe, Vermezović je ponovo bio neodređen: "Videćemo".

Isto razmišljanje sa šefom stručnog štaba dijele i igrači.

"S obzirom na ime protivnika moramo da budemo zadovoljni. Čini mi se da je rezultat realan, jer je utakmica bila ravnopravna, a šanse smo imali i mi i oni", mišljenja je kapiten Saša Ilić.

O utiscima o učešću Partizana u Ligi Evrope Ilić ima podijeljeno mišljenje.

"Možemo da budemo i zadovoljni, ali i nezadovoljni. U pojedinim utakmicama igrali smo stvarno dobro i mogli smo rezultatski bolje da prođemo, a, sa druge strane, podbacili u nekim. Međutim, to je normalno za ovako mladu ekipu. Ako ovi momci budu ostali na okupu neko vrijeme i ako budu naporno radili već sljedeće sezone, to će izgledati mnogo bolje". podvukao je najiskusniji igrač Partizana.

(P. V. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC