• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gončarenko: Ja u Zvezdi? Novinarska "patka"..

Trener BATE Borisova odbacio mogućnost da bi mogao da preuzme Crvenu zvezdu.

 Gončarenko: Ja u Zvezdi? Novinarska "patka".. Izvor: MONDO

Jedna od većih novogodišnjih želja zvezdaša definitivno neće biti ostvarena.

Dolazak Viktora Gončarenka, talentovanog i traženog trenera bjeloruskog šampiona na klupu tima iz Ljutice Bogdana neće biti realizovan - bar ne ove zime.

Prvi čovjek BATE Borisova Anatolij Kapski prvi je objasnio da mladi stručnjak uopšte nema razlog da dolazi poslom u Beograd, a potom je istu poruku poslao i Gončarenko lično.

Odgovarajući na pitanja čitalaca bjelorskog sportskog lista "Pressbol" dan poslije utakmice svog tima sa Bajernom komentarisao je i mogućnost da preuzme crveno-bijele.

"Što se tiče Crvene zvezde mogu da kažem da je to još jedna 'novinarska patka'. One 'lete i lete...'. Ako bi već i trebalo da pređem negdje, biće to klub veći od BATE Borisova".

Pošto je u proteklom periodu odbio nekoliko ponuda iz Rusije i Poljske, jasno je istakao u kakvoj sredini vidi svoju budućnost.

"Zanimljivo bi mi bilo da radim sa timom pred koji su postavljeni ozbiljni zadaci i ciljevi, mada se ne slažem ni sa ocjenom da sam postigao maksimum u Borisovu. BATE je klub koji stvara sjajne uslove za profesionalni razvoj svih u njemu, a mislim da ni moj tim nije dostigao pun potencijal", dodao je i završio svako dalje nagađanje oko svoje selidbe u Srbiju.

Kao što je MONDO i najavljivao od početka nedjelje, značajno realniji scenario je onaj prema kome će čelnici crveno-bijelih odlučiti da na klupi imaju manje skupo rješenje. U petak će biti i definitivno jasno da (li) ćemo taj scenario nazvati "ostanak Aleksandra Jankovića".

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC