• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Ne smijemo da izgubimo od Junajteda

Menadžer Mančester sitija izjavio je da ekipa ser Aleksa Fergusona može da kiksne u nedjeljnom derbiju, ali da oni sebi to ne smiju da dozvole.

 Manćini: Ne smijemo da izgubimo od Junajteda Izvor: MONDO

Mančester siti u nedjelju u 16. kolu Premijer lige u derbi meču dočekuje gradskog rivala i lidera šampionata Mančester junajted.

Roberto Manćini, menadžer Sitija, smatra da njegov klub mora da ponovi rezultat iz posljednjeg prošlosezonskog okršaja, kada su slavili sa 1:0.

"Oni smiju da izgube, pošto imaju tri boda više od nas. Mi to sebi ne smijemo da dozvolimo. Mislim da je Junajted u ovom trenutku u boljoj formi, ali derbi je derbi", kazao je Manćini.

On na nedjeljnoj utakmici neće moći da računa na povrijeđenog srpskog internacionalca Aleksandra Kolarova, a pod znakom pitanja su i nastupi Džejmsa Milnera, Davida Silve i Gaela Klišija.

Italijanski stručnjak podsjetio je da je Junajted u ljetnjem prelaznom roku doveo dva velika pojačanja, Robina van Persija i Šinđija Kagavu, ali i da ovaj derbi ne može da utiče na konačan ishod u Premijer ligi.

"Ovaj derbi biće veoma važan i očekujem izuzetno tešku utakmicu. Ipak, neće taj duel odlučiti sezonu, jer je pred nama još sedam mjeseci borbe", naveo je Manćini.

Siti, za razliku od Junajteda, nije uspio da izbori proljeće u Evropi, pošto je ispao iz Lige šampiona, a nije zauzeo ni treće mjesto u grupi koje vodi u "utješnu" Ligu Evrope.

"To je sve normalno, pogotovo što imamo mladu ekipu. Važno je da radimo još jače, a za očekivati je da nam bude teže u sezoni u kojoj branimo titulu prvaka", kazao je Manćini, čija ekipa je prošle sezone na Old Trafordu demolirala Junajted sa 6:1.

Mančesterski derbi igra se u nedjelju od 14:30 časova na stadionu "Itihad".

(Tanjug, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC