• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlaze Volkov i Ivanov?

Ljubiša Tumbaković potvrdio dnevnom listu "Sport" da je na Partizanovu adresu stigla ponuda Metalurga iz Donjecka za Vladimira Volkova.

  Odlaze Volkov i Ivanov?  Izvor: MONDO

Dok bi Lazar Marković i u slučaju najavljenog potpisa za Čelsi trebalo da ostane u Humskoj 1 do kraja sezone, u zimskom prelaznom roku će, gotovo sigurno, doći do značajnih promjena u odbrani šampiona.

"Sport" piše da je ukrajinski Metalurg ponudio trogodišnji ugovor Vladimiru Volkovu, čijom eventualnom prodajom bi Partizan zaradio više od pola miliona evra.

"Volkov ima ponudu Ukrajinaca i on sam bi trebalo da odluči da li će je prihvatiti", potvrdio je sportski direktor crno-bijelih Ljubiša Tumbaković.

Iz njegovih riječi da se zaključiti kako Partizan neće stajati na putu ofanzivnom lijevom beku, ako se ovaj opredijeli za povratak u inostranstvo (podsjetimo da je doveden iz moldavskog Šerifa). Aleksandar Lazevski je provjerena opcija na toj poziciji, a šansu čeka i Stefan Aškovski.

Crno-bijelima će biti znatno teže da popune prazninu na mjestu štopera, ukoliko Ivan Ivanov ostvari želju za promjenom sredine.

Bugarski reprezentativac je preko svog menadžera zatražio dozvolu za transfer i mogao bi da nastavi karijeru u Kjevu iz Verone, objavio je "Sport".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC