• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Kakvo kolo - drama i u Londonu

Za ljubitelje fudbala odlično je bilo i u Londonu, gdje su igrali Vest Hem i Liverpul. Dva preokreta i pobjeda "crvenih" - 3:2.

 PREMIJER: Kakvo kolo - drama i u Londonu Izvor: MONDO

Ko se odlučio da ovonedjeljno popodne provede kod kuće uz utakmice Premijer lige - nije pogriješio. Mogao je da uživa u vrhunskom fudbalu i nevjerovatnim završnicma na sve tri utakmice.

Počelo je spektaklom u menčesterskom derbiju, nastavilo se završnicom za infarkt na Gudison parku, a završilo se čudesnim preokretom Liverpula u istočnom dijelu Londona protiv Vest Hema.

"Redsi" su pobijedili 3:2!

Liverpul je vodio, pa gubio i na kraju pobijedio.

Glen Džonson je doveo višestrukog prvaka Evrope u vođstvo već poslije 11. minuta igre. Ali, na poluvremenu su gosti bili u minusu. "Čekićari" su preko Marka Noblea (gol iz penala) i autogolom Stivena Džerarda preokrenuli rezultat.

Sve se dobro odvijala za Vest Hem, koji je znalački čuvao rezultat. Sve do 76. minuta, kada je Džo Kol riješio da dramu u Londonu podigne na viši nivo. Povratnik iz Francuske sve je dobro uradio i preciznim dijagonalnim udarcem pogodio "malu mrežu" tik uz stativu Jaskelainenovog gola.

Samo tri minuta kasnije opet su se radovali gosti iz Liverpula. Džordan Henderson ubacio prizemnu loptu sa desne strane, a 20-godišnji Džondžo Šelvi fantastično reagovao na "prvoj stativi".

Mladi napadač je uklizao i podigao loptu taman toliko da ona preleti Finca. Liverpul je stigao do 3:2 i taj rezultat je ostao do kraja meča.

Dvije ekipe su poslije 16. kola izjednačene na desetom mjestu sa po 22 boda, a isti učinak ima i Norič.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC