• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Samo lud čovjek mijenja mišljenje

Trener Partizana ponovio da je donio odluku vezanu za (ne)ostanak na klupi crno-bijelih, najavio da je ona konačna.

 Vermezović: Samo lud čovjek mijenja mišljenje Izvor: MONDO

Trener Partizana Vladimir Vermezović tokom gostovanja u emisiji "Arene sport" u nedjelju uveče nije ni potvrdio, ni demantovao glasine da će ove zime otići sa klupe crno-bijelih.

On je ranije najavio da će "uskoro" otkriti odluku koju je donio, ali ovog 9. decembra rekao je da "samo lud čovjek mijenja mišljenje".

Tako, fanovima šampiona Srbije ostaje samo da nagađaju koja je to Vermezova odluka kojoj će on ostati dosljedan do "Dana D".

Voditelj je pitao Vermezovića da li ima nečeg novog u vezi sa njegovim (ne)ostankom na klupi Partizana, na šta je taktičar imao spreman odgovor:

"Rekao sam šta sam rekao i stojim iza toga, a kako će se stvari dalje odvijati, vidjeće se...", bio je dvosmislen Vermezović.

Na podpitanje: "Ima li šanse da se u međuvremenu nešto promijeni po pitanju odluke koja je već donijeta?", Vermezović je rekao:

"Kao što je već govorio čuveni Ćiro Blažević, samo lud čovjek mijenja mišljenje", još jednom odbio je Vermezović da otkrije da li će ili ne napustiti klub koji je već jednom vodio u karijeri, a koji je preuzeo ljetos poslije odlaska Avrama Granta.

Partizan će tokom zimske pauze "spavati", pa raditi sa šest bodova prednosti u odnosu na "vječitog rivala" Crvenu zvezdu, koja je uprkos burnim događajima zadržala "odlazećeg" trenera Aleksandra Jankovića.

Iako je njegov ostanak u Humskoj i dalje u magli, Vermez je jasno ispričao koji je plan priprema ove zime.

"Okupljanje je 14. januara, poslje čega ćemo obaviti dvodnevno testiranje, a onda idemo na Taru, gdje ćemo boraviti do 25. januara i puta u Tursku. Tamo ćemo boraviti do 7. februara i odigrati četiri pripremne utakmice", rekao je trener crno-bijelih.

(MONDO, foto: Beta/Branislav Božić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC