• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi: Dolazi Marković, srpski vunderkind

Iako u Partizanu opet tvrde da nemaju pojma o odlasku Lazara Markovića u Čelsi, engleski mediji pišu da će tim transferom plavci otvoriti pijacu.

 Englezi: Dolazi Marković, srpski vunderkind Izvor: MONDO

Lazar Marković ove zime potpisuje za Čelsi, pišu srpski sportski mediji. U Partizanu (opet) kažu da o tome ne znaju ništa, odnosno sportski direktor Ljubiša Tumbaković tvrdi da "Markec" ostaje crno-bijeli do kraja tekuće sezone.

Međutim, i engleski mediji pišu o transferu Markovića u Čelsi već ove zime. "Dejli mejl" navodi da će upravo tim poslom, Čelsi otvoriti zimski prelazni rok.

Ta vijest je jedna od glavnih koje britanski list donosi u on-line izdanju. Isti izvor navodi da će Čelsi platiti osam miliona funti, odnosno 10 miliona evra za srpskog vunderkinda.

"Dejli mejl" piše i da su za Markovića bili zainteresovani i Arsenal, Liverpul i Inter koji su poslali ponude, ali su odbijeni.

Prema ranijim saznanjima srpske sportske štampe, Marković je igrač izraelske menadžerske agencije Pinija Zahavija, koji ga je otkupio od Partizana za sedam miliona evra.

"Dejli mejl" dodaje da bi Čelsi, pored Markovića, mogao da dovede još jednog napadača, a na radaru londonskog kluba su Demba Ba (Njukasl), Radamel Falkao (Atletiko Madrid) i Gonzalo Iguain (Real Madrid).

(MONDO - foto: printscreen Daily Mail)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC