• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša otkazala finale Kupa zbog "sramote"

Predsjednik Vojvodine otkrio razlog odbijanja organizacije finala Kupa Srbije: "Pa, čovječe, bilo me je sramota".

 Voša otkazala finale Kupa zbog "sramote"  Izvor: MONDO

Investicioni plan rekonstrukcije stadiona "Karađorđe" ipak nije bio razlog zbog kojeg novosadska publika prošle sezone nije gledala finale Kupa Srbije.

Iako je u zvaničnom obrazloženju pisalo da je početak radova (zakazan za 27. april) spriječio igrače Crvene zvezde i Borca da u Novom Sadu igraju za trofej, prvi čovjek "lala" Ratko Butorović otkrio je istinu u ponedjeljak uveče gostujući na SOS kanalu:

Vojvodina nije organizovala tu utakmicu jer u njoj nije igrala.

"Zašto se nije igralo finale u Novom Sadu? A kakav odgovor očekujete? Da nam je bio izrovan teren, padala kiša, tribine se ljuljale... Pa čovječe bilo me je sramota! Ali, to je jako teško reći u našoj zemlji", izjavio je on.

Ove sezone sigurno neće ponovo predložiti da "Karađorđe" bude domaćin te utakmice.

"Sigurno nećemo aplicirati. Ne bi bilo korektno. Mislim da pošto nema Partizana i Zvezde finale Kupa treba da bude održano u Beogradu".

Butorović je komentarisao i medijske navode o odlascima i dolascima igrača u Vojvodinu. Istakao je da dozvolu da odu imaju svi i nije želio da izgovori imena potencijalnih pojačanja.

"Dozvolu da odu imaju svi. Tako da, zavisno od ponuda klubova zainteresovanih tako ćemo i odlučivati. Ajde i oni malo da se ubijede koliko su traženi. Gospodo, pa nema Evropa baš toliko para koliko se priča... O pojačanjima će struka odlučiti, reći će svoje želje, koliko budu realne, a volio bih i da dovedemo Mesija, ali to je nezamislivo...", dodao je on, bez želje da govori o imenima.

Demantovao je i navode da će vratiti Slobodana Medojevića i Gojka Kačara, iako je priznao da je razgovarao sa čelnicima njihovih klubova. Takođe je odbacio i mogućnost da pojačanja nalazi "preko bare".

Opisujući svoju ulogu u Fudbalskom klubu Vojvodina odgovorio je i na pitanje kada će napustiti srpski fudbal.

"Ja sam u Vojvodini jedna ovca koja daje novac. Jedino ja i niko više, koji ne daje novac na pozajmicu.. I dalje ću to raditi jer volim Vojvodinu, fudbal i sport. Radiću to dok me ne otjeraju. Kad će se to dogoditi? To samo 'oni' znaju".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC