• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Vraća se Vidić

Konačno, Nemanja Vidić će zaigrati za Mančester junajted poslije duge pauze zbog povrede.

 Ferguson: Vraća se Vidić  Izvor: MONDO

Menadžer "crvenih đavola" Aleks Ferguson  je oduševljen što će Vidić istrčati na teren narednog vikenda u meču protiv Sanderlenda.

Nemanji će to biti prva utakmica poslije puna tri mjeseca pauze. Junajtedova odbrana je Vidićevim odsustvom dosta trpila.

Mančester je na samo četiri meča u svim takmičenjima ove sezone uspio da odigra bez primljenog gola, inače je na svakoj utakmici primao bar po jedan gol. Zato je Fergi presrećan što će se stameni defanzivac i kapiten Junajteda vratiti i zatvoriti rupe u odbrani.

"Ludost bi bila da sam ga u igru ubacio protiv Sitija, ali protiv Sanderlenda igra sigurno! Veliki je plus to što se on vraća. Beskompromisan je na terenu i ima jak takmičarski duh", ushićen je Aleks Ferguson.

Vidić je prije godinu dana doživio povredu zbog koje je duže vrijeme bio van terena, a onda je na startu ove sezone imao novu povredu zbog koje je ponovo morao na prinudnu pauzu.

"U posljednjih 18 mjeseci on je odigrao desetak utakmica, zbog dvije velike povrede. Sada ne osjeća nikakav bol u kolenu i spreman je", rekao je Aleks Ferguson.

Vidić se vraća u periodu kada Junajted očekuje veliki broj teških utakmica, karakterističnih za Premijer ligu u vrijeme Božićnih praznika.

Fergi je svjestan da se Nemanja nalazi pod pritiskom ali smatra da to neće biti problem.

"Pod pritiskom je jel da? Ipak, napraviće prijeko potrebnu razliku na terenu. Sa njim na terenu imaćemo više rješenja u igri, takođe od velikog značaja je i iskustvo koje on ima", završio je Ferguson.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC