• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus: Daćemo osam miliona za Kolarova

"Stara dama" iz Torina spremna je da izbroji osam miliona evra za defanzivca Mančester sitija, Aleksandra Kolarova, prenose mediji u Italiji.

 Juventus: Daćemo osam miliona za Kolarova Izvor: MONDO

Juve je na vrhu Serije A trenutno i igra više nego dobro, međutim "bjankoneri" žele da pojačaju odbranu kako bi imali što kompletniju ekipu. Čini se da po mišljenju skauta Juventusa boljeg izbora za defanzivne zadatke od reprezentativca Srbije nema.

Ipak, dovesti Kolarova na Apeninsko poluostrvo već u januaru neće biti nimalo lak zadatak. Srbin pruža prilično dobre partije u nebo plavom dresu "građana".

Pored toga što je standardan na Etihadu, Aleksandar je u Mančester stigao 2010. godine za 20 miliona evra. Međutim, to možda i neće biti prepreka, jer su "građani" spremni da puste Kolarova i za upola manju sumu novca ili čak manje od pola od one koju su potrošili kada su ga dovodili na Etihad.

Ukoliko bi uspjeli da dovedu Kolarova u Juventus, "bjankoneri" bi imali "komplet" od osam odbrambenih fudbalera. To bi značilo da bi postojala konstantna konkurencija i nadmetanje u ekipi za svako mjesto u prvom timu, kada je defanziva u pitanju.

Kolarov ne bi imao velikih problema ni da se navikne na stil fudbala koji se igra u Italiji jer je prije Premijer lige i Sitija igrao u Seriji A za Lacio.

"Stara dama" je rekla svoje, vidjećemo šta će "građani" odgovoriti.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC